Hoofdgerecht
Spliterwtensoep met brood
In ‘De keukens van Oekraïne’, het kookboek van de bekroonde chef Olia Hercules, ontdek je de bijzonder lekkere recepten en eetherinneringen uit alle windstreken van Oekraïne. De auteur schrijft over dit recept: “Deze soep, die in Oekraïne kuleshnyk wordt genoemd, houdt het midden tussen een minestrone en ribollita. Volgens mijn vegetarische echtgenoot Joe is dit recept – afkomstig uit Zinovia...
Naar receptVisballetjes in tomatensaus
In ‘De keukens van Oekraïne’, het kookboek van de bekroonde chef Olia Hercules, ontdek je de bijzonder lekkere recepten en eetherinneringen uit alle windstreken van Oekraïne. De auteur schrijft over dit recept: “In mijn kinderjaren at ik vrij veel zoetwatervis – wat ik destijds een beetje te overweldigend vond. Diezelfde vis kon ik echter een stuk beter verdragen in de...
Naar receptGroene eieren met halloumi en kruiden
30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...
Naar receptRomige geroosterde-bloemkoolsoep met cashewnoten
30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...
Naar receptPasta met geroosterde paprika uit een pot
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptPasta met ‘rauwe saus’
Eten in … is de nieuwe reis- & kookserie van Kosmos Uitgevers over de wereldberoemde Italiaanse keuken, met Recepten uit Rome als eerste deel: een verzameling van de mooiste gerechten uit een van de mooiste en lekkerste steden ter wereld, beroemd om haar iconische bezienswaardigheden en lokale trattoria’s. Met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zoals Pittige cacio...
Naar receptGeroosterde groenten met camembertfondue
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptUpside down mihoen rijst bowl
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptPasta met bietjes en ricotta
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptIndonesische wraps met sperziebonen & zoete aardappel
Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan zijn de recepten uit Wrap it up! – 50 x gezonde wraps voor ontbijt, lunch en diner een uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk...
Naar receptBietenwraps met geitenkaas & cashewnoten
Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan zijn de recepten uit Wrap it up! – 50 x gezonde wraps voor ontbijt, lunch en diner een uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk...
Naar recept