Bietenwraps met geitenkaas & cashewnoten

Ingredienten voor 1 persoon

  • 200 g rode biet, voorgekookt
  • 40 g cashewnoten
  • 2 rodebietenwraps
  • 60 g zachte geitenkaas
  • 1 tl honing
  • 40 g verse spinazie
  • 10 g radijskiemen

Zo maak je het

  1. Spoel de rode bieten af en snijd ze in blokjes, hak de cashewnoten grof.
  2. Besmeer de rodebietenwraps met de geitenkaas en druppel de honing eroverheen.
  3. Voeg de spinazie, de rodebietenblokjes, de cashewnoten en de radijskiemen toe. Rol de wraps op.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Tip

Kies bij voorkeur voor imkerhoning of honing afkomstig uit de EU. Honing gemengd van buiten de EU kan verdund zijn met suikersiroop.

Een keer iets anders dan die brave boterham met kaas of het klassieke AGV’tje? Dan zijn de recepten uit Wrap it up! – 50 x gezonde wraps voor ontbijt, lunch en diner een uitkomst! Of het nu met een volkorentortilla of ijsbergsla als basis is, met ei voor in de ochtend of ’s avonds met andere eiwitten: een wrap is supermakkelijk te vullen met lekker veel groente. En ook nog eens heel handig mee te nemen naar school, kantoor of de sportschool.

Credits beeldmateriaal: Sven ter Heide


Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Het recept is gebaseerd op dit boek
Wrap it up!