Gehaktballetjesspiesjes

Gehaktballetjesspiesjes

0 / 5. 0

  • 4
  • Voorbereiding: 15 minuten, bereiding: 20 minuten
  • Jean-Francois Mallet
  • Bijgerecht
  • BBQ

Ingrediënten

  • 16 rundergehaktballetjes
  • 1 zoete ui
  • 3 paprika’s (drie kleuren)
  • 200 ml gazpacho
  • 2 el olijfolie
  • 1 el paellakruiden
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

  • Snijd de ui en paprika’s klein. Rijg om en om gehaktballetjes, ui en paprika aan 4 spiesen.
  • Meng de gazpacho met de kruiden en de olijfolie, zout en peper. Bestrijk de spiesen ermee. Rooster de spiesen 20 minuten. Draai ze regelmatig om en bestrijk ze dan met marinade.
  • Serveer met de rest van de gazpachomix.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Het recept voor deze gehaktballetjesspiesjes komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van