Gehaktballetjesspiesjes
- 4
- Voorbereiding: 15 minuten, bereiding: 20 minuten
- Jean-Francois Mallet
- Bijgerecht
- BBQ
Ingrediënten
- 16 rundergehaktballetjes
- 1 zoete ui
- 3 paprika’s (drie kleuren)
- 200 ml gazpacho
- 2 el olijfolie
- 1 el paellakruiden
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Snijd de ui en paprika’s klein. Rijg om en om gehaktballetjes, ui en paprika aan 4 spiesen.
- Meng de gazpacho met de kruiden en de olijfolie, zout en peper. Bestrijk de spiesen ermee. Rooster de spiesen 20 minuten. Draai ze regelmatig om en bestrijk ze dan met marinade.
- Serveer met de rest van de gazpachomix.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze gehaktballetjesspiesjes komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.