Royal Reese’s peanut butter cups
Ingredienten voor 6 stuks personen
- 200 g pure chocolade (min. 80% cacao)
- 50 g pindakaas (van 100% pindas)
- 1 tl agavesiroop
- 3 tl kokosolie, gesmolten
- Zeezout
Verder nodig
- siliconen muffinsvorm met 6 holtes
Zo maak je het
- Smelt de chocolade au bain-marie en verdeel de helft over de 6 holtes van de muffinsvorm er moet op zowel de bodem als de rand van de vormpjes een laagje chocolade zitten.
- Laat 30 minuten stollen in de koelkast.
- Meng in een kom de pindakaas, agavesiroop en kokosolie en schep in het midden van elke chocoladecup een eetlepel pindakaas. Smelt de rest van de chocolade opnieuw au bain-marie en verdeel het over de cups.
- Laat de peanut butter cups minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast. Beetje zeezout erover en klaar.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koemelkvrij | Lactosevrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij | Veganistisch | Vegetarisch?
Het recept voor deze Royal Reese’s peanut butter cups komt uit het kookboek Lekker gelukkig van Carolina van Dorenmalen, a.k.a. Foodie-ness.