Wokschotel met taugé en pinda’s

Ingredienten voor 2 personen

  • 250 g wortel
  • 1 komkommer (ca. 300 gram)
  • 100 g kastanjechampignons
  • 10 g kokosolie
  • 125 g peultjes
  • 80 g pinda’s
  • 125 g taugé
  • 2 el sojasaus
  • 12 g kokos, geraspt

Zo maak je het

  1. Snijd de uiteinden van de wortels. Schrap de wortels en snijd ze in plakjes.
  2. Snijd de uiteinden van de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes.
  3. Snijd de champignons in plakjes.
  4. Laat een wok heet worden en de kokosolie erin smelten. Roerbak de wortel, komkommer en peultjes vijf minuten op hoog vuur.
  5. Voeg de champignons en de pinda’s toe en roerbak ze twee tot drie minuten mee.
  6. Zet het vuur uit en roer de taugé en vervolgens de sojasaus en het geraspte kokos door de schotel.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Koolhydraatarm | Lactosevrij | Vegetarisch?

Deze wokschotel met taugé en pinda’s komt uit het boek Gezond leven doe je zo! van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.


Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Het recept is gebaseerd op dit boek
Gezond leven doe je zo!