Voedzaam & Snel (Jennifer & Sven)

Voedzaam & Snel (Jennifer & Sven)

Jennifer & Sven hebben samen de drukbezochte website Voedzaam & Snel opgericht. Zij maken er een sport van om gezond te leven. De kennis en ervaring die zij hebben opgedaan over gezond eten willen ze graag met je delen zodat je het niet zelf hoeft uit te zoeken. Maar vooral willen ze dat iedereen geniet van eten. Van pure en voedzame producten. Want die zijn toch veel lekkerder dan de voorgefabriceerde zakjes, kant-en-klaar maaltijden en light producten met kunstmatige suikers? Jennifer en Sven hopen met hun eenvoudige en gevarieerde recepten andere mensen te inspireren.

Boeken Voedzaam & Snel

Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu's - Jennifer & Sven (Voedzaam & Snel)Jennifer & Sven schreven de boeken Het groene smoothieboek, Gezond leven doe je zo!, Voedzaam & Snel en 50x lunchen zonder brood.

Hun meest recente boek is Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s, met meer dan 80 lekkere, simpele en snelle (in 20 minuten op tafel!) recepten. Het boek bevat 12 snelle gezonde weekmenu’s voor door de week, extra inspiratie voor het weekend en een boodschappen- en koelkastlijst met calorieëntabel. Hét gemakkelijkste antwoord op: wat eten we vanavond?

Recepten Voedzaam & Snel

Op onze website vind je allerlei gratis recepten van Voedzaam & Snel. Hieronder vind je de drie populairste.

1. Maaltijdsalade met paprika en gegrilde kip

Maaltijdsalade met paprika en gegrilde kip - Gezond aan tafel - recept

2. Smoothie met spinazie en boerenkool

Smoothie spinazie boerenkool - Gezond aan tafel - recept

3. Spinaziesoep

Spinazierecepten - Gezond aan tafel - blog

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!