Ham-champignoncalzone

Ham-champignoncalzone - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 2 personen

  • 1x kant-en-klaar pizzadeeg
  • 2 plakken gekookte ham
  • 3 champignons
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 3 handjes geraspte kaas

Zo maak je het

  1. Rol het deeg uit op het vel bakpapier. Leg de ham (in stukjes) en champignons (in plakjes) erop, en strooi de oregano en geraspte kaas erover.
  2. Vouw het deeg dicht en druk de randen aan met een vork.
  3. Bak de calzone 20 min. in de oven op 230 °C.
  4. Eet er een salade bij.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij?

Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Het recept is gebaseerd op dit boek