Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen
Ingredienten voor 4 personen
- 100 g couscous
- 100 g kalkoenfilet, in blokjes
- 225 g aubergine, in blokjes
- 3 tomaten, in blokjes
Zo maak je het
- Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stoom de kalkoen in circa 10 minuten gaar en voeg na 3 minuten stomen de aubergine toe.
- Voeg vlak voordat de kalkoen gaar is de tomaat toe. Pureer alles grof en roer tot slot de couscous erdoor.
- Tomaten bevatten voldoende vocht; je hoeft waarschijnlijk geen kookvocht toe te voegen.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Lactosevrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij?
Dit recept voor couscous met aubergine, tomaat & kalkoen komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder.
Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: