Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen

Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 4 personen

  • 100 g couscous
  • 100 g kalkoenfilet, in blokjes
  • 225 g aubergine, in blokjes
  • 3 tomaten, in blokjes

Zo maak je het

  1. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stoom de kalkoen in circa 10 minuten gaar en voeg na 3 minuten stomen de aubergine toe.
  3. Voeg vlak voordat de kalkoen gaar is de tomaat toe. Pureer alles grof en roer tot slot de couscous erdoor.
  4. Tomaten bevatten voldoende vocht; je hoeft waarschijnlijk geen kookvocht toe te voegen.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Lactosevrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij?

Dit recept voor couscous met aubergine, tomaat & kalkoen komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder.


Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: