Dit recept voor geitenkaasbuideltjes met tomatenchutney komt uit het boek Koken uit de natuur. In Koken uit de natuur geeft Diane Dittmer advies over wildplukken en gratis en gezond eten uit de natuur. Wat kun je veilig plukken en hoe verwerk je het daarna in je eten? Dit kookboek bevat naast beknopte informatie over wildplukken 66 eenvoudige recepten voor verrassende gerechten en drankjes met kruiden, paddenstoelen en vruchten uit de natuur. De recepten zijn geordend naar wat je per seizoen in bos en veld of zelfs in de berm kunt vinden.
Over dit recept zegt Diane: “Het goede nieuws: de geitenkaasbuideltjes met tomatenchutney zijn een lust voor zowel het oog als de tong. Het beste nieuws: ze zijn uitstekend van tevoren klaar te maken; mijn geheime tip voor daslookfanaten die er tijdens het gezellige avondje met vrienden zelf ook graag bij willen zitten.”
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Chutney die overblijft kan zeker een week in een jampotje in de koelkast bewaard worden. Deze tomatenchutney smaakt ook verrukkelijk bij andere kruidige kaasjes, gebraden kip en vis.
Onze veilige betaalmethoden: