Vis

Hoofdgerecht
Wijtingfilet op provençaalse wijze - Gezond aan tafel - recept
Wijtingfilet op Provençaalse wijze

Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie - Gezond aan tafel - recept
Viscrumble van koolvis, tomaten en spinazie

Het recept voor deze viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Lunch
Volkoren wrappizza met zalm en asperges - Gezond aan tafel - recept
Volkoren wrappizza met zalm en asperges

Het recept voor deze volkoren wrappizza met zalm en asperges komt uit Het complete NewFysic Kookboek.

Naar recept
Lunch
Vissalade met komkommer - Gezond aan tafel - recept
Vissalade met komkommer

Het recept voor deze vissalade met komkommer komt uit het boek Slank en energiek met Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers.

Naar recept
Hoofdgerecht
Dorade met basilicum - Gezond aan tafel - recept
Dorade met basilicum

Het recept voor deze dorade met basilicum komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Inktvisrisotto met peterselieolie en pepertjes (Jamie Oliver)

Het recept voor David Tennant’s kroatische inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “David Tennant werd verliefd op dit gerecht toen hij in 2004 voor filmopnames in het prachtige Dubrovnik was. Het is ongebruikelijk om risottorijst op deze manier klaar te maken. Het is meer een soort...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalmmoten met Piemontese peterseliesaus - Gezond aan tafel - recept
Zalmmoten met Piemontese peterseliesaus

Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...

Naar recept
Lunch
Tuna melt met ketchup - Gezond aan tafel - recept
Tuna melt met ketchup

Dit recept voor tuna melt met ketchup komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Deze simpel ogende tosti vindt zijn oorsprong in Amerika, waar de sandwich met tonijn en veel kaas al snel uitgroeide tot een ware klassieker. Waarom? Het antwoord proef je na het...

Naar recept
Hoofdgerecht
Risotto met paddenstoelen en makreel

Dit recept voor risotto met paddenstoelen en makreel komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales.

Naar recept
Lunch
Pita met mas uni - Gezond aan tafel - recept
Pita met mas uni

Dit recept voor pita met mas uni komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Over dit recept in het boek: “Op de Malediven – het Lamuu-atol om precies te zijn – waar de skipjack tonijn uit dit recept wordt gevangen, eten de vissers het bijna...

Naar recept
Hoofdgerecht
Asperges met zalm, ei en zeekraal - Gezond aan tafel - recept
Asperges met zalm, ei en zeekraal

Het recept voor deze asperges met zalm, ei en zeekraal komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.

Naar recept