Vis
Wijtingfilet op Provençaalse wijze
Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptViscrumble van koolvis, tomaten en spinazie
Het recept voor deze viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptVolkoren wrappizza met zalm en asperges
Het recept voor deze volkoren wrappizza met zalm en asperges komt uit Het complete NewFysic Kookboek.
Naar receptVissalade met komkommer
Het recept voor deze vissalade met komkommer komt uit het boek Slank en energiek met Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers.
Naar receptDorade met basilicum
Het recept voor deze dorade met basilicum komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar receptInktvisrisotto met peterselieolie en pepertjes (Jamie Oliver)
Het recept voor David Tennant’s kroatische inktvisrisotto met peterselieolie en rode pepertjes komt uit Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek van Jamie Oliver. Bij het recept in het boek: “David Tennant werd verliefd op dit gerecht toen hij in 2004 voor filmopnames in het prachtige Dubrovnik was. Het is ongebruikelijk om risottorijst op deze manier klaar te maken. Het is meer een soort...
Naar receptZalmmoten met Piemontese peterseliesaus
Het recept voor deze zalmmoten met Piemontese peterseliesaus komt uit het kookboek Smokey Goodness No Worries BBQ van Jord Althuizen. Uit het boek: “Zalm is een geweldige vis waar iedereen van houdt – warm gerookt, koud gerookt… altijd een smakelijke crowd pleaser. In de catering roken en smoken we dus heel wat van deze visjes af. Maar zalm roken vraagt wel...
Naar receptTuna melt met ketchup
Dit recept voor tuna melt met ketchup komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Deze simpel ogende tosti vindt zijn oorsprong in Amerika, waar de sandwich met tonijn en veel kaas al snel uitgroeide tot een ware klassieker. Waarom? Het antwoord proef je na het...
Naar receptRisotto met paddenstoelen en makreel
Dit recept voor risotto met paddenstoelen en makreel komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales.
Naar receptPita met mas uni
Dit recept voor pita met mas uni komt uit het kookboek Vis uit blik 2 van Bart van Olphen, viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Over dit recept in het boek: “Op de Malediven – het Lamuu-atol om precies te zijn – waar de skipjack tonijn uit dit recept wordt gevangen, eten de vissers het bijna...
Naar receptAsperges met zalm, ei en zeekraal
Het recept voor deze asperges met zalm, ei en zeekraal komt uit het boek Herstel je hormonen in 10 stappen van Vivian Reijs.
Naar recept