Omelet met paprika en paddenstoelen

Ingredienten voor 1 persoon

  • 1/2 ui
  • 1 rode puntpaprika
  • 100 g gemengde paddenstoelen
  • Olijfolie, om in te bakken
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 3 eieren
  • Peper en zout
  • 2 el hüttenkäse

Zo maak je het

  1. Snipper de ui, snijd de puntpaprika fijn en snijd de paddenstoelen in kleine stukjes.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui een paar minuten.
  3. Voeg de puntpaprika en de paddenstoelen toe en bak deze totdat de paddenstoelen geslonken en zacht zijn. Snijd intussen de peterselie fijn.
  4. Klop de eieren los met de peterselie en wat peper en zout.
  5. Giet dit eimengsel over de gebakken groenten en bak de omelet in een paar minuten aan beide kanten gaar en goudbruin.
  6. Serveer de omelet met de hüttenkäse.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Uitgekeken op die eeuwige boterham tijdens de lunch? Of wil je meer groenten eten op een dag? 50x meer lunchen zonder brood is het nieuwste kookboek van Jennifer & Sven van het succesvolle platform Voedzaam & Snel. In deze opvolger van bestseller 50x lunchen zonder brood vind je nóg meer inspiratie voor de lunch zonder brood, to go of at home.

Meer recepten? Bestel het boek hier of neem een kijkje bij onze recepten voor een heerlijke lunch!

Credits afbeelding: Sven ter Heide


Het recept is gebaseerd op dit boek
50 x meer lunchen zonder brood