Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2)

Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2) - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 2 personen

  • 150 g volkorenpenne (ongekookt gewicht)
  • 1 el olijfolie
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 3 el pesto
  • Peper
  • Zout
  • 1 el pijnboompitten
  • 50 g rucola
  • Optioneel: 40 g Parmezaanse kaas

Verder nodig

  • Koekenpan
  • Vergiet

Zo maak je het

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit daarin de ui en de knoflook. Voeg de pesto toe aan het uimengsel. Doe dan de gekookte pasta erbij en meng alles goed door elkaar. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
  3. Rooster de pijnboompitten even kort in een droge koekenpan.
  4. Garneer de pasta met de rucola en pijnboompitjes en strooi er naar keuze Parmezaanse kaas over.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Het recept voor deze pasta pesto van Fajah Lourens komt uit haar het boek Killerbody 2. Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens.


Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔

Het recept is gebaseerd op dit boek
Killerbody 2