Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn

Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 4 personen

  • 300 g lichtrijpe kerstomaten
  • 300 g verse geitenkaas
  • 4 eieren
  • 1 takje rozemarijn
  • Zout
  • Peper

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bodem van een grote springvorm met bevochtigd bakpapier.
  2. Roer de geitenkaas, de in stukjes gesneden tomaten, de gehakte rozemarijn en de eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  3. Giet het mengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart 25 minuten. Dien hem warm of koud op.

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koemelkvrij | Koolhydraatarm | Notenvrij | Suikervrij | Tarwevrij | Vegetarisch?

Het recept voor deze hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.