Farfalle met courgette, asperges en doperwten
Ingredienten voor 4 personen
- 1 courgette
- 10 groene asperges
- 200 g doperwten (vers of diepvries)
- 4 el olijfolie
- 300 g farfalle
- 1 bosje bieslook
Verder nodig
- koekenpan
Zo maak je het
- Snijd de courgette in plakjes, schil de asperges en snijd ze in tweeën. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenten 10 min.
- Kook de farfalle al dente in kokend water met zout. Giet hem af en doe hem bij het groentemengsel. Voeg 1 eetlepel kookvocht en de fijngeknipte bieslook toe. Verwarm het geheel al roerend 5 min. Serveer met parmezaan.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij | Lactosevrij | Veganistisch | Vegetarisch?
Het recept voor deze farfalle met courgette, asperges en doperwten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: