Dieet

Hoofdgerecht
Pasta met ‘rauwe saus’

Eten in … is de nieuwe reis- & kookserie van Kosmos Uitgevers over de wereldberoemde Italiaanse keuken, met Recepten uit Rome als eerste deel: een verzameling van de mooiste gerechten uit een van de mooiste en lekkerste steden ter wereld, beroemd om haar iconische bezienswaardigheden en lokale trattoria’s. Met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zoals Pittige cacio...

Naar recept
Lunch
Frittata gevuld met ricotta en parmezaan

Eten in … is de nieuwe reis- & kookserie van Kosmos Uitgevers over de wereldberoemde Italiaanse keuken, met Recepten uit Rome als eerste deel: een verzameling van de mooiste gerechten uit een van de mooiste en lekkerste steden ter wereld, beroemd om haar iconische bezienswaardigheden en lokale trattoria’s. Met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zoals Pittige cacio...

Naar recept
Hoofdgerecht
Geroosterde groenten met camembertfondue

Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...

Naar recept
Hoofdgerecht
Upside down mihoen rijst bowl

Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta met bietjes en ricotta

Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...

Naar recept
Hoofdgerecht
Salade van krieltjes en doperwten

Het recept voor deze salade van krieltjes en doperwten komt uit het kookboek Groente menu’s van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz. In dit boek vind je de leukste voor-, hoofd-, en nagerechten voor etentjes thuis met sterrentouch. Verrassend makkelijk en bijzonder tegelijk. Niet vega (kan wel), wel met groenten als de absolute ster. Deze sajoer bajem is onderdeel van...

Naar recept
Hoofdgerecht
Auberginecurry met erwten op Chinese wijze

Elke dag easy Aziatisch uit Dominique’s Kitchen is de perfecte introductie voor iedereen die van Aziatische smaken houdt, maar geen tijd heeft om uren in de keuken te staan. Dominique Woolf won de Great Cookbook Challenge met Jamie Oliver, en dit winnaarsboek bevat meer dan 80 spannende en maakbare recepten, met die favoriete ingrediënten uit Azië waar iedereen zo dol op is. De auteur schrijft...

Naar recept
Ontbijt
Bietenchocobreakfast

Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...

Naar recept
Hoofdgerecht
Vegetarische gehaktschotel met bloemkoolrijst

Met Nanneke Schreurs’ ‘Fit Fab 40′ word je de fitste versie van jezelf! Na je veertigste verandert je lichaam: de kilo’s komen er gemakkelijker aan, maar afvallen gaat niet meer zo eenvoudig. Dit boek leert je hoe je ook na je veertigste in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl fit en slank door het leven kunt...

Naar recept
Hoofdgerecht
Gortrisotto met rode biet

In Vega Arabisch laat Mounir Toub zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is. Van courgette, aubergine en granaatappel tot pompoen, artisjok en klassieke biet: in meer dan 90 gerechten spelen groenten de hoofdrol. Kleurrijk, smaakvol, een tikje exotisch en (merendeels) makkelijk: van zoete-aardappelwafels met labneh, olijvencake en baklavabuns tot falafelmacarons. En met de favoriete smaakmakers uit de Arabische...

Naar recept
Hoofdgerecht
Kuku Sabzi

In Vega Arabisch laat Mounir Toub zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is. Van courgette, aubergine en granaatappel tot pompoen, artisjok en klassieke biet: in meer dan 90 gerechten spelen groenten de hoofdrol. Kleurrijk, smaakvol, een tikje exotisch en (merendeels) makkelijk: van zoete-aardappelwafels met labneh, olijvencake en baklavabuns tot falafelmacarons. En met de favoriete smaakmakers uit de Arabische...

Naar recept