Dit recept voor eieren met geitenkaas uit de oven komt uit het boek I love health van foodblogger Daisy Oppelaar. De bereiding van dit heerlijke ontbijt duurt hooguit 2 minuten en tijdens de oventijd spring je gewoon onder de douche :-).

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • kokosolie
  • 2 eieren
  • 5 cherrytomaatjes
  • 2 blokjes zachte geitenkaas
  • 5 blaadjes verse basilicum
  • peper, zout

Bereidingswijze eieren met geitenkaas

  • Verwarm de oven voor op 200 °C en vet het ovenschaaltje in met kokosolie.
  • Breek de eieren in de ovenschaal.
  • Halveer de tomaatjes en verdeel met de geitenkaas over de eieren.
  • Snijd de basilicum fijn en verdeel er ook over.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak 15 minuten in de oven.

Tip

Als je nog meer groenten hebt liggen, kun je deze ook fijnsnijden en meebakken in het ovenschaaltje.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99

Dit recept komt uit dit boek

I love health

Daisy Oppelaar

  • Helpt iedereen die aan zijn gezondheid wil gaan werken
  • Handige top tien lijstjes, heldere inzichten en lekkere recepten
  • Van blogger Daisy Oppelaar, bekend van het succesvolle platform I love health