Het recept voor deze quinoa met geroerbakte groenten komt uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie.
Bij roerbakken en wokken bak je op hoge temperatuur supersnel kleine stukjes groenten, eventueel in combinatie met kip, vis, of vlees(vervanger). Het idee achter de roerbakgerechten in Eet als een expert steeds hetzelfde: kook de noodles, zilvervliesrijst, quinoa of boekweit gaar en roerbak gesneden groenten en vis, kip, kalkoen of tofu. Begin met een uitje en knoflook, roerbak vervolgens als eerste de harde groenten, en voeg later de zachtere groenten toe. Om het gerecht op smaak te brengen kun je de tofu, kip, vis vooraf marineren of een woksaus toevoegen (zie recept in het boek). Garneer het gerecht met noten, zaden, pitten en/of verse kruiden. Heb je een restje over? Kook dan wat extra zilvervliesrijst of quinoa en klaar is je lunch voor de volgende dag!
I am a foodie
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
I am a foodie
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: