BBQ
Geroosterde bloemkool met roze-peperdressing
In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smokey gerecht, en ideeën voor brunch en borrelbites. Met dit keer een rondje Nederlandse local heroes van Smokey Goodness. Dus: zomer...
Naar receptSmoked caramel apple pecan cobler
In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smokey gerecht, en ideeën voor brunch en borrelbites. Met dit keer een rondje Nederlandse local heroes van Smokey Goodness. Dus: zomer...
Naar receptSticky Korean chicken bao’s
Smokey Goodness Asian BBQ Flames & Flavours is het nieuwe kookboek van BBQ-koning Jord Althuizen. Dit is dé culinaire reis naar de rijke en rokerige smaken van Azië. Jord brengt de intense streetfoodsmaken en gegrilde specialiteiten van Zuid-Korea, de Filipijnen, Hongkong, Singapore en Japan naar de barbecue en grill in je eigen achtertuin! De auteur schrijft over dit recept: “Gestoomde...
Naar receptVegan gekruid veggie platter
Zin in BBQ? Of je nu een buurt-BBQ organiseert of tijdens een zonnige dag de kolen wilt opstoken: met de recepten in Keukenhelden – BBQ en grill zit je altijd goed. Van sappige vleesgerechten tot kip, vis of vegetarisch, met deze keukenheld leg je voor iedereen iets heerlijks op het rooster! Credits beeldmateriaal: James Moffat Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in...
Naar receptAubergine met een salade van linzen & granaatappel
Zin in BBQ? Of je nu een buurt-BBQ organiseert of tijdens een zonnige dag de kolen wilt opstoken: met de recepten in Keukenhelden – BBQ en grill zit je altijd goed. Van sappige vleesgerechten tot kip, vis of vegetarisch, met deze keukenheld leg je voor iedereen iets heerlijks op het rooster! Credits beeldmateriaal: James Moffat Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in...
Naar receptTropical Tandoori Pineapple
Het recept voor deze Tropical Tandoori Pineapple komt uit Black Smoke 2, het BBQ-boek van de populaire Black Smoke-restaurants van Jord Althuizen en Kasper Stuart.
Naar receptZalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter
Dit recept voor zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar vooral de...
Naar receptBbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge)
Dit recept voor bbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge) komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar...
Naar receptSpicy chipotle portobello sandwich
Dit recept voor spicy chipotle portobello sandwich komt uit het kookboek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Hij schrijft erover: “Sure, het vlees wil je best een keer skippen. Zolang dat wat je eet maar mooie smaken en een goede bite heeft! En geloof mij, deze sandwich doet wat dat betreft niet onder voor...
Naar receptTaco’s met gegrilde gamba’s en ananas
Dit recept voor taco’s met gegrilde gamba’s en ananas komt uit het kookboek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Hij schrijft erover: “Hot & fast is the way to go! Kleine gamba’s op de grill wil je namelijk heet en kort grillen. Zo heb je wel dat lekkere gegrilde randje, maar worden ze niet...
Naar receptGehaktballetjesspiesjes
Het recept voor deze gehaktballetjesspiesjes komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.
Naar recept