Hoofdgerecht
Sticky Korean chicken bao’s

Smokey Goodness Asian BBQ Flames & Flavours is het nieuwe kookboek van BBQ-koning Jord Althuizen. Dit is dé culinaire reis naar de rijke en rokerige smaken van Azië. Jord brengt de intense streetfoodsmaken en gegrilde specialiteiten van Zuid-Korea, de Filipijnen, Hongkong, Singapore en Japan naar de barbecue en grill in je eigen achtertuin! De auteur schrijft over dit recept: “Gestoomde...

Naar recept
Hoofdgerecht
Vegan gekruid veggie platter

Zin in BBQ? Of je nu een buurt-BBQ organiseert of tijdens een zonnige dag de kolen wilt opstoken: met de recepten in Keukenhelden – BBQ en grill zit je altijd goed. Van sappige vleesgerechten tot kip, vis of vegetarisch, met deze keukenheld leg je voor iedereen iets heerlijks op het rooster! Credits beeldmateriaal: James Moffat Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in...

Naar recept
Hoofdgerecht
Aubergine met een salade van linzen & granaatappel

Zin in BBQ? Of je nu een buurt-BBQ organiseert of tijdens een zonnige dag de kolen wilt opstoken: met de recepten in Keukenhelden – BBQ en grill zit je altijd goed. Van sappige vleesgerechten tot kip, vis of vegetarisch, met deze keukenheld leg je voor iedereen iets heerlijks op het rooster! Credits beeldmateriaal: James Moffat Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tropical Tandoori Pineapple - recept - Gezond aan tafel
Tropical Tandoori Pineapple

Het recept voor deze Tropical Tandoori Pineapple komt uit Black Smoke 2, het BBQ-boek van de populaire Black Smoke-restaurants van Jord Althuizen en Kasper Stuart.

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter - recept - Gezond aan tafel
Zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter

Dit recept voor zalm op cederhouten plank met citroen-dragonboter komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar vooral de...

Naar recept
Bijgerecht
Bbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge) - recept - gezond aan tafel
Bbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge)

Dit recept voor bbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge) komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar...

Naar recept
Hoofdgerecht
Spicy chipotle portobello sandwich - Gezond aan tafel - recept
Spicy chipotle portobello sandwich

Dit recept voor spicy chipotle portobello sandwich komt uit het kookboek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Hij schrijft erover: “Sure, het vlees wil je best een keer skippen. Zolang dat wat je eet maar mooie smaken en een goede bite heeft! En geloof mij, deze sandwich doet wat dat betreft niet onder voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Taco's met gegrilde gamba's en ananas - Gezond aan tafel - recept
Taco’s met gegrilde gamba’s en ananas

Dit recept voor taco’s met gegrilde gamba’s en ananas komt uit het kookboek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Hij schrijft erover: “Hot & fast is the way to go! Kleine gamba’s op de grill wil je namelijk heet en kort grillen. Zo heb je wel dat lekkere gegrilde randje, maar worden ze niet...

Naar recept
Bijgerecht
Gehaktballetjesspiesjes - Gezond aan tafel - recept
Gehaktballetjesspiesjes

Het recept voor deze gehaktballetjesspiesjes komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Bijgerecht
Asperges met spek en dragon - Gezond aan tafel - recept
Asperges met spek en dragon

Het recept voor deze asperges met spek en dragon komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Dorade met basilicum - Gezond aan tafel - recept
Dorade met basilicum

Het recept voor deze dorade met basilicum komt uit Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept