Romige spaghetti met kabeljauw en broccoli
Ingredienten voor 1 persoon
- 2 kabeljauwhaasjes (diepvries, Ca. 225 g)
- 140 g spaghetti
- 500 g broccoli
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- Peper en zeezout uit de molen
- 200 g crème fraîche
- 25 g geraspte parmezaanse kaas
Zo maak je het
- Laat de kabeljauw ontdooien en dep droog met keukenpapier.
- Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Breek de broccoli in roosjes en kook in 8 minuten beetgaar.
- Snipper intussen de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de kabeljauw in blokjes.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui.
- Voeg de knoflook en de kabeljauw toe en bak de vis met een beetje peper en zout in 5-8 minuten gaar.
- Giet de broccoli af en laat goed uitlekken.
- Giet de spaghetti af, schep de crème fraîche erdoor en voeg een beetje grove peper en zeezout toe.
- Schep de groenten en de vis door de pasta. Garneer de spaghetti met de Parmezaanse kaas.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Tip
Garneer de spaghetti met verse bieslook.
Gezond eten duur? Onzin! Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel tonen met de makkelijke recepten in hun nieuwste kookboek 50x lekker gezond en betaalbaar eens en voor altijd dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd binnen budget. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan de wereld aan!
Credits afbeelding: Sven Ter Heide
Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: