Koolhydraatarm
Kip met harissa uit de oven (Jamie Oliver)
Het recept voor deze kip met harissa uit de oven komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptZalm met chorizo en kerstomaatjes (Jamie Oliver)
Het recept voor deze zalm met chorizo en kerstomaatjes komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver.
Naar receptRibeye met paddenstoelen en witte bonen (Jamie Oliver)
Het recept voor deze weergaloze ribeye met paddenstoelen en witte bonen komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver.
Naar receptGhee, ghi of geklaarde boter
Het recept voor deze ghee, ghi of geklaarde boter komt uit het boek Natuurlijk! Het heden ik kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar.
Naar receptGemberthee
Het ‘recept’ voor deze gemberthee komt uit het boek Natuurlijk! Het heden ik kookboek van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in het boek: “Door het drinken van deze thee worden de darmen, nieren en huid gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren.” Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptGevulde oosterse kippensoep
Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.
Naar receptPreisoep
Het recept voor deze preisoep komt uit het kookboek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.
Naar receptHartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn
Het recept voor deze hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptAspergesoep van witte asperges (Niven Kunz)
Het recept voor deze aspergesoep komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptSalade van paksoi met garnalen, avocado, ei & miso
Deze salade van paksoi met Hollandse garnalen, avocado, zachtgekookt ei & miso komt uit het boek Sla Easy salades van Ida de Haart. Over de salade in het boek: “Voor mij staat deze salade symbool voor de lekkerste smaken uit de Japanse keuken. Zoete garnalen, zilte miso en sojasaus met het frisse van kraakverse paksoi.”
Naar receptGepofte aubergine met rozemarijn tijm kaas (Niven Kunz)
Het recept voor deze gepofte aubergine met rozemarijn tijm kaas komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar recept