Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

Kookboeken7daagse: 7 boekentips

Van 11 tot en met 19 november is de Kookboeken7daagse 2017. Een feestje voor mensen die van koken en kookboeken houden!

Kookboeken7daagse

Bij de gespecialiseerde kookwinkels, de betere boekhandels en warenhuizen maar ook in restaurants en kookstudio’s is er tijdens de Kookboeken7daagse van alles te doen rondom kookboeken. Op Kookboekensafari, Koken met van Boven, een Foodie Festival, een wedstrijd taarten bakken, proeverijen: er valt genoeg smakelijks te beleven. Lees hier meer over het programma.

Kookboekenweekgeschenk

Als je tijdens de Kookboeken7daagse in een van de deelnemende boekwinkels een kookboek vanaf € 19,50 koopt, krijg je het Kookboekenweekgeschenk Smaakmakers cadeau. Voor dit boek sprak Jonah Freud (o.a. culinair journaliste en eigenares van De Kookboekhandel in Amsterdam) met zeven toonaangevende koks: Yvette van Boven, Rutger van den Broek, Sergio Herman, Onno Kleyn, Rens Kroes, Niven Kunz en Nadia Zerouali. Zij laten zien welke maaltijd hen het meest heeft geïnspireerd en die ze nog altijd bereiden. Een uniek kijkje in de keukens en het leven van de meest toonaangevende smaakmakers van Nederland!

7 boekentips

Wil je tijdens de Kookboeken7daagse een kookboek kopen? Wij hebben 7 boekentips voor je. Leuk als cadeau voor jezelf of alvast voor de feestdagen!

  1. Jamie Oliver 5 ingrediënten, Jamie Oliver, € 29,99
  2. Killerbody dieet, Fajah Lourens, € 20
  3. Grip op koolhydraten, Yvonne Lemmers, € 20
  4. Natuurlijk! Zonder suiker kookboek, Anne Marie Reuzenaar, € 20
  5. Lekker Miljuschka, Miljuschka Witzenhausen, € 20
  6. Gezonder met Viv, Vivian Reijs, € 25
  7. Easy vegan, Sanne van Rooij (Living the Green Life), € 20

 

Klik hier voor meer tips.