Couscoussalade met kip en kakifruit

Couscoussalade met kip en kakifruit

Het recept voor deze couscoussalade met kip en kakifruit komt uit Het complete NewFysic Kookboek.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het complete NewFysic Kookboek

    NewFysic

    • Blijven genieten van lekker eten, en toch blijvend én natuurlijk afvallen
    • Van NewFysic, de snelst groeiende natuurlijk afvalcommunity van Nederland
    • Bomvol heerlijke recepten, informatie van NewFysic-coaches, ervaringsverhalen en handige informatie over voedingssupplementen
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Wil je meer recepten uit de categorie Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij? >

Ingrediënten

  • 160 g volkoren couscous (zoals Smaakt of Pedon Volkoren Spelt couscous)
  • 1 tl vadouvan
  • VOOR DE VULLING
  • 400 g gerookte kip, in dunne plakjes
  • 4 kakifruit, in dunne partjes
  • 120 g Arla Apetina witte kaasblokjes light 22+
  • ½ komkommer, zaadlijsten verwijderd, in blokjes
  • VOOR DE DRESSING
  • 1-2 knoflooktenen, gepeld, geperst
  • 1 ui, gepeld, fijngesnipperd
  • 1 rode peper, zaadjes verwijderd, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl citroensap, plus 1 tl citroenrasp
  • ½ tl kaneel
  • ½ tl gemalen komijn
  • 3-4 druppels vloeibare zoetstof
  • snuf versgemalen peper
  • snuf zout
  • paar blaadjes verse munt, fijngehakt
  • paar blaadjes verse koriander, fijngehakt
  • OM TE GARNEREN
  • Partjes citroen
  • Verse korianderblaadjes

Bereidingswijze

  • Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Voeg hiervoor aan het water de vadouvan toe.
  • Bereid de vulling door alle ingrediënten om te scheppen in een kom.
  • Meng voor de dressing alle ingrediënten, behalve de munt en koriander, deze voeg je op het laatste moment toe.
  • Schep de vulling om met de couscous en besprenkel met de dressing. Garneer met partjes citroen en wat korianderblaadjes.
  • Dit recept komt uit dit boek


    Het complete NewFysic Kookboek

    NewFysic

    • Blijven genieten van lekker eten, en toch blijvend én natuurlijk afvallen
    • Van NewFysic, de snelst groeiende natuurlijk afvalcommunity van Nederland
    • Bomvol heerlijke recepten, informatie van NewFysic-coaches, ervaringsverhalen en handige informatie over voedingssupplementen
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Het complete NewFysic Kookboek

NewFysic

  • Blijven genieten van lekker eten, en toch blijvend én natuurlijk afvallen
  • Van NewFysic, de snelst groeiende natuurlijk afvalcommunity van Nederland
  • Bomvol heerlijke recepten, informatie van NewFysic-coaches, ervaringsverhalen en handige informatie over voedingssupplementen
27,50
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay