Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Rode-bietenwraps met cottage cheese, avocado, puntpaprika en kikkererwten

Rode-bietenwraps met cottage cheese, avocado, puntpaprika en kikkererwten

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 1 Rode puntpaprika
  • 125 g Kikkererwten (uitgelekt gewicht)
  • 1/2 Avocado
  • 2 Rodebietenwraps
  • 3 el Cottage cheese
  • 15 g Rucola

Bereidingswijze

  • Snijd de rode puntpaprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes
  • Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken
  • Snijd het vruchtvlees van de avocado ook in reepjes
  • Beleg de rodebietenwraps met alle ingrediënten en vouw ze dicht

 

Uitgekeken op die eeuwige boterham tijdens de lunch? Of wil je meer groenten eten op een dag? 50x meer lunchen zonder brood is het nieuwste kookboek van Jennifer & Sven van het succesvolle platform Voedzaam & Snel. In deze opvolger van bestseller 50x lunchen zonder brood vind je nóg meer inspiratie voor de lunch zonder brood, to go of at home. Hieronder vind je een van de recepten uit het boek: rode-bietenwraps met cottage cheese, avocado, puntpaprika en kikkererwten.

Meer recepten? Bestel het boek hier!

Inkijkexemplaar van