Soort gerecht
Gevulde paprika met couscous
Het recept voor deze gevulde paprika met couscous komt uit het boek I love health van foodblogger Daisy Oppelaar. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptGevulde oosterse kippensoep
Het recept voor deze gevulde oosterse kippensoep komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.
Naar receptPitabroodje met kaas en champignons
Het recept voor dit pitabroodje met kaas en champignons komt uit het boek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond. Serveer met een schaaltje magere yoghurt (150 g). Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptPreisoep
Het recept voor deze preisoep komt uit het kookboek Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond.
Naar receptMagere carbonara met spek, erwten, amandelen & basilicum
Het recept voor deze magere carbonara met spek, erwten, amandelen & basilicum komt uit Jamie’s super food voor elke dag van Jamie Oliver. Hij schrijft erover in zijn boek: “De bescheiden doperwt is een waardevolle bron van negen verschillende microvoedingsstoffen, maar is vooral zeer rijk aan thiamine – een B vitamine die bijdraagt aan een gezonde hartfunctie.”
Naar receptKip met bloemkool, papadums, rijst & spinazie
Het recept voor deze kip met bloemkool, papadums, rijst & spinazie komt uit Jamie’s super food voor elke dag van Jamie Oliver. Hij schrijft erover in zijn boek: “Komijn en kurkuma zijn geweldige bronnen van ijzer en dankzij de combinatie met citroensap, zoals in dit recept, kan ons lichaam dit belangrijke mineraal zeer efficiënt opnemen.” Wil je regelmatig gratis gezonde recepten...
Naar receptTartaar van dorade met ananas
Het recept voor deze tartaar van dorade met ananas komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptKipspiesjes met pompoen en peultjes
Het recept voor deze kipspiesjes met pompoen en peultjes komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptHartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn
Het recept voor deze hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptBloemkoolsalade met dadels en cashewnoten
Deze bloemkoolsalade met dadels en cashewnoten komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptTarwesalade met artisjok, venkelzaad & bietenloof
Het recept voor deze tarwesalade met artisjok, venkelzaad & bietenloof komt uit het boek Arabia bij je thuis van Merijn Tol en Nadia Zerouali. Over dit recept schrijven ze: “Tarwe is een geweldige drager voor salades en wat minder bekend dan bulghur, rijst of pasta. Dit recept is eigenlijk een verzameling favoriete ingrediënten: sinaasappelsapdressing, venkelzaad, hazelnoot en artisjok. De artisjokken...
Naar recept