Soort gerecht

Hoofdgerecht
Pasta met basilicum, courgette en pistachenoten

Ruim 100 eenvoudige recepten vol plantaardige ingrediënten die weinig inspanning vereisen maar groots zijn in smaak. Dat is het eerste kookboek van Natalia Rudin: Cooking Fast and Slow. Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten...

Naar recept
Bijgerecht
Sperzibonen met perzik en amandelen

Met Thomas Strakers eerste kookboek Food You Want to Eat ontdek je meer dan 100 klassieke recepten voor thuis. Het boek is een ode aan de eenvoud, met de nadruk op seizoensgebonden ingrediënten en het behoud van pure smaken – zonder uren in de keuken door te brengen. In dit debuut deelt hij de gerechten die hij zelf graag eet, met als...

Naar recept
Pasta
Rigatoni met palmkool

Met Thomas Strakers eerste kookboek Food You Want to Eat ontdek je meer dan 100 klassieke recepten voor thuis. Het boek is een ode aan de eenvoud, met de nadruk op seizoensgebonden ingrediënten en het behoud van pure smaken – zonder uren in de keuken door te brengen. In dit debuut deelt hij de gerechten die hij zelf graag eet, met als...

Lees meer
Lunch
Boekweitpannenkoeken met banaan en chocoladesaus

In Lenna’s Plantbased Kitchen deelt Lenna Omrani haar favoriete recepten – eiwitrijk, voedzaam en kleurrijk, de perfecte basis voor iedereen die gezond wil eten en genoeg energie wil hebben. Van ontbijt tot diner, met handige tips en inspirerende weekmenu’s sta je zorgeloos in de keuken. Dit worden jouw nieuwe go-to-recepten voor elke dag! De auteur schrijft over dit recept: “Wat is er beter...

Naar recept
Tussendoortje
Spinazietaart

Het recept voor deze spinazietaart komt uit het kookboek Taart ende Koeck van Maartje Borst, eigenaar van de vegan lunchspot Koffie ende Koeck in Amsterdam. Taart ende Koeck is een inspirerend bakboek met heerlijke recepten voor 100% vegan taarten, cakes en koekjes met simpele, slimme en natuurlijke ingrediënten. Over dit recept in het boek: “Ook dit is weer een klassieker...

Naar recept
Hoofdgerecht
Orecchiette met broccoli en walnoten

Meer dan 100 wetenschappelijk onderbouwde, heerlijke en haalbare recepten: Food for Life Kookboek leert je hoe je je microbioom kunt voeden voor een gezonder en energieker leven. Met recepten die niet alleen goed voor je zijn, maar ook lekker, helpt dit boek je om gezondere keuzes te maken die een positieve impact hebben op je lichaam. Het boek legt de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Romige boerenkoolpasta

Meer dan 100 wetenschappelijk onderbouwde, heerlijke en haalbare recepten: Food for Life Kookboek leert je hoe je je microbioom kunt voeden voor een gezonder en energieker leven. Met recepten die niet alleen goed voor je zijn, maar ook lekker, helpt dit boek je om gezondere keuzes te maken die een positieve impact hebben op je lichaam. Het boek legt de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Sticky Korean chicken bao’s

Smokey Goodness Asian BBQ Flames & Flavours is het nieuwe kookboek van BBQ-koning Jord Althuizen. Dit is dé culinaire reis naar de rijke en rokerige smaken van Azië. Jord brengt de intense streetfoodsmaken en gegrilde specialiteiten van Zuid-Korea, de Filipijnen, Hongkong, Singapore en Japan naar de barbecue en grill in je eigen achtertuin! De auteur schrijft over dit recept: “Gestoomde...

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta met feta & tomaat

In Jamie’s Easy Airfryer maakt Jamie Oliver koken met de airfryer makkelijker en smakelijker dan ooit. Met meer dan 90 recepten voor iedere gelegenheid biedt dit kookboek een geweldige manier om heerlijk eten te bereiden, van snacks tot volledige maaltijden. Of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of gewoon op zoek bent naar snelle, gezonde gerechten, Jamie’s recepten bieden het...

Naar recept
Hoofdgerecht
Tortillasoep met jicamachips

De recepten in Keukenhelden – Soep en dippers helpen je de koude dagen door, want dan is niets lekkerder dan een dampende kop warme soep. Simpel, snel en hartverwarmend genieten van de lekkerste soepen met dippers erbij.   Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Flammkuchen met zalm

De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië. Met de meer dan 50 recepten en 60 tips uit Easy Pizza op de BBQ kun jij direct aan de slag met het bakken van de allerbeste pizza’s op je eigen BBQ. Met simpelweg een pizzasteen tover je je BBQ met deksel zo om tot je eigen superhete, snelle pizza-oven. De auteur schrijft over...

Naar recept