Rijstwafelpizza
Ingredienten voor 4 personen
- 8 rijstwafels
- 100 g mozzarella
- 8 kerstomaten
- 8 el pesto
- Zout
- Peper
- Blaadjes van 8 takjes basilicum
Verder nodig
- bakpapier
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de mozzarella en kerstomaten in plakjes.
- Besmeer de rijstwafels met de pesto en beleg ze met de mozzarella en tomaat. Leg de rijstwafels op de bakplaat en bak ze ongeveer 10 minuten in de oven, tot de mozzarella is gesmolten.
- Breng de rijstwafelpizza’s op smaak met zout en peper en garneer met het basilicum
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij | Vegetarisch?
Dit recept voor rijstwafelpizza komt uit het kookboek Lekker gezond van Ellemieke Vermolen.
Over het recept in het boek: ‘Mijn jongste reageert niet altijd goed op gluten, dus probeer ik zo veel mogelijk glutenvrije gerechten op tafel te zetten. Rijstwafels zijn echt een uitkomst. Hij is er gek op en je kunt de wafels met van alles combineren.’