Veganistisch
Brandnetelrisotto
Met haar kookboek Elke dag feest – Koken volgens de seizoenen – 100% vegan laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding. Elke dag feest bevat vertrouwde recepten...
Naar receptBBQ-tempeh burgers
Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...
Naar receptPlaattaart met doperwtenspread en courgette
Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...
Naar receptHartige linzenpannenkoeken met spinaziepesto
Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...
Naar receptGegrilde polenta met een saus uit Veracruz en bladgroenten
Ontdek de 110 vegetarische en vegan recepten in ‘Meat-Free Mexicaans’, het nieuwe kookboek van Thomasina Miers.
Naar receptFrisse bitterballen met erwten en dille
In het eerste bakboek van Heel Holland Bakt-winnaar Enzo Pérès-Labourdette ontdek je in handige stap voor stap-recepten de echte Franse vegan patisserie. Met prachtig zelfontworpen omslag. Dat plantaardig bakken echt net zo lekker is als klassiek met boter en ei, heeft Enzo Nederland en de jury eens en voor altijd laten proeven. Zelfs meesterbakker Robèrt van Beckhoven is om. Van...
Naar receptChocolademousse met vijgenjam
In het eerste bakboek van Heel Holland Bakt-winnaar Enzo Pérès-Labourdette ontdek je in handige stap voor stap-recepten de echte Franse vegan patisserie. Met prachtig zelfontworpen omslag. Dat plantaardig bakken echt net zo lekker is als klassiek met boter en ei, heeft Enzo Nederland en de jury eens en voor altijd laten proeven. Zelfs meesterbakker Robèrt van Beckhoven is om. Van...
Naar receptVegan dumplings
Tv-chef Eveline Wu leert Nederland hoe gemakkelijk Aziatisch koken is. Met de makkelijke Aziatische recepten uit Simply Asian zet je zelf zo de lekkerste wontons, buns of noodle-soepjes op tafel! In Simply Asian neemt Eveline je mee op reis naar haar vijf favoriete eetlanden China, Japan, Thailand, Vietnam en Korea. Ontdek hoe makkelijk de heerlijke smaken van Azië samen met Eveline...
Naar receptYasai itame
Dit recept voor yasai itame komt uit het boek Wagamama your way van ’s werelds beroemdste noodlebar Wagamama. Het boek bevat 70 frisse, spannende recepten voor snelle, makkelijk maaltijden – veelal vegan of vegetarisch, of met tips voor een plantaardige versie. De yasai itame is een geurige vegan kokoscurrysoep – comfortfood in een kom!
Naar receptWortel-bliss balls
Dit recept voor wortel-bliss balls komt uit het kookboek Lekker gezond van Ellemieke Vermolen. Over het recept in het boek: ‘Deze balletjes zijn een gezond tussendoortje en makkelijk om te maken. Wortels zijn rijk aan bètacaroteen en dat is onder andere belangrijk voor sterke tanden en botten. Daarnaast zijn deze balletjes ook gewoon heel erg lekker.’
Naar receptVeggie saladecocktail
Het recept voor deze veggie saladecocktail komt uit Elke dag feest van Maartje Borst. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding. Over dit recept in het boek: “Vroeger serveerden mijn ouders met kerst vaak een krabcocktail als...
Naar recept