Snickers oats

Snickers oats

0 / 5. 0

  • 2
  • 5 minuten, wachttijd 10-12 uur
  • Nanneke Schreurs
  • Ontbijt

Ingrediënten

  • 80 g havermout
  • 1 el rauwe cacao
  • 1 el macapoeder
  • 2 tl kaneel
  • 50 g rozijnen
  • 400 ml amandelmelk
  • Karamellaag
  • 2 el pindakaas
  • 4 dadels scheutje amandelmelk
  • 1 tl grof zeezout
  • Topping
  • stuk pure chocolade
  • handvol pinda’s

Verder nodig

  • twee glazen potten
  • blender

Bereidingswijze

  • Meng de havermout, cacao, het macapoeder, de kaneel en rozijnen door de amandelmelk en verdeel dit mengsel over twee glazen potten.
  • Sluit de potten af en laat de havermout een nacht wellen in de koelkast. Roer de volgende dag alles nog een keer goed door.
  • Voor de karamellaag: blend de pindakaas met de dadels, amandelmelk en het zeezout tot een smeuiig geheel. Verdeel de karamel over de overnight oats.
  • Breek de chocolade in stukjes en verdeel ze over de karamellaag. Garneer met de pinda’s.

Tip

Je kunt de chocolade ook au bain-marie smelten en hem over de karamellaag schenken.

  •  *
  • Een gratis preview van Intermittent fasting in je mailbox?

  •  *

Het recept voor deze snickers oats komt uit het boek Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele. Geschikt voor het ontbijt of voor een brunch op een ‘alles-mag-dag’.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Intermittent fasting

Nanneke Schreurs

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • In vier weken fitter, gezonder en slanker
  • Alle basics van periodiek vasten bij de hand
  • Heldere informatie, een eenvoudig stappenplan om te beginnen, dag- en weekmenu’s en heel veel lekkere recepten
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔