Vis

Hoofdgerecht
Penne met gerookte forel van Fajah Lourens (Killerbody dieet) - Gezond aan tafel - recept
Penne met gerookte forel van Fajah Lourens (Killerbody dieet)

Hieronder vind je het recept voor pittige penne met gerookte forel van Fajah Lourens. Het recept komt uit Fajahs boek Killerbody dieet. Het bevat 520,34 kcal, 31,70 g vet, 40,19 g kh, en 30,92 g eiwit. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ...

Naar recept
Hoofdgerecht
Vissticks met groentefriet (babyhapje)

Het recept voor deze vissticks met groentefriet komt uit het boek Eibertje kiest babyvoeding van Eibertje van Halteren. Dit hapje is geschikt voor baby’s van 12 maanden en ouder.

Naar recept
Bijgerecht
Vlugge Aziatische viskoekjes (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Vlugge Aziatische viskoekjes (Jamie Oliver)

Het recept voor deze vlugge Aziatische viskoekjes komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Zalm met chorizo en kerstomaatjes (Jamie Oliver) - Gezond aan tafel - recept
Zalm met chorizo en kerstomaatjes (Jamie Oliver)

Het recept voor deze zalm met chorizo en kerstomaatjes komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver.

Naar recept
Voorgerecht
Tartaar van dorade met ananas - Gezond aan tafel - recept
Tartaar van dorade met ananas

Het recept voor deze tartaar van dorade met ananas komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Lunch
Salade van gerookte zalm met buffelmozzarella en bosbessen

Deze salade van gerookte zalm met buffelmozzarella en bosbessen komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Romige spinaziesoep met kokos en zalm - Gezond aan tafel - recept
Romige spinaziesoep met kokos en zalm

Het recept voor deze romige spinaziesoep met kokos en zalm komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.   Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Lunch
Tonijnsalade op brood - Gezond aan tafel - recept
Tonijnsalade op brood

Het recept voor deze tonijnsalade op brood komt uit het boek 28 dagen Bikini Body Guide van de Australische gezondheidscoach en fitness-instructrice Kayla Itsines. Kayla schrijft erover: “Tonijn is een van mijn favoriete bronnen van eiwit. Lekker om er wat extra citroensap aan toe te voegen voor wat extra pit!”

Naar recept
Hoofdgerecht
Quinoasalade met groene asperges - Gezond aan tafel - recept
Quinoasalade met groene asperges (Niven Kunz)

Het recept voor deze quinoasalade met groene asperges komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.   Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔

Naar recept
Lunch
Vissalade met sperzieboontjes (Yvonne Lemmers) - Gezond aan tafel - recept
Vissalade met sperzieboontjes (Grip op koolhydraten)

Het recept voor deze vissalade met sperzieboontjes komt uit het boek Grip op koolhydraten van diëtiste en ervaringsdeskundige Yvonne Lemmers. Over dit recept schrijft ze in het boek: “Voor veel GOK-kers is dit een van de topgerechten. Een makkelijke lunch om mee te nemen naar het werk. Eet je vaak vissalade, wissel dan regelmatig van vissoort. Vooral zalm, makreel en...

Naar recept
Tussendoortje
Avocado makreel salade - Gezond aan tafel - recept
Avocado makreel salade (Niven Kunz)

Het recept voor deze avocado makreel salade komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz. Hij schrijft erover in het boek: “Het schoonmaken van een avocado is eigenlijk heel eenvoudig: zet het mes erin tot aan de pit en draai de avocado rond. Draai de twee helften los en zet het mes in de grote pit en trek zo...

Naar recept