Nagerecht
Crumble
In Ketomorfose hebben Chantal Karsten en Gerlinde konings bekende lievelingsrecepten in een koolhydraatarm jasje gestoken. Van klassiekers als wentelteefjes en caesarsalade tot mac ’n cheese en crème brûlée. Het boek staat vol heerlijke keto recepten en koolhydaatarme recepten van ontbijt tot diner en van toetjes tot favoriete borrelhapjes. Alle gerechten zijn te bereiden met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt én ze zijn geschikt voor de hele familie! Dit boek...
Naar receptFruitfrietjes met limoen-kokosdip
Het recept voor deze fruitfrietjes met limoen-kokosdip komt uit Het complete NewFysic Kookboek. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptMet cassis & laurier gebakken peren & bramen
Het recept voor deze met cassis & laurier gebakken peren & bramen komt uit het kookboek Uit de oven van Diana Henry. Ze schrijft erover: “Met peren kun je alle kanten op voor najaars- en wintertoetjes. Het vruchtvlees zuigt andere smaken echt op, zodat ze doordrenkt worden met rode wijn, marsala, kaneel, steranijs of wat je ook maar kiest. Dit...
Naar receptBrigadeiros
Het recept voor deze brigadeiros komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life.
Naar receptBounty in a jar
Dit recept voor Bounty in a jar komt uit het boek Eet meer energie van Marjolein Dubbers. Ze schrijft erover in haar boek: “Bounty’s waren mijn favoriete snoep toen ik nog suikerverslaafd was. Ze zijn me nu veel te zoet, maar ik ben nog steeds gek op kokos met chocola. Inmiddels heb ik mijn eigen variant. Eet dit als toetje...
Naar receptMango met nori, walnoot en vanille-ijs
Het recept voor deze mango met nori, walnoot en vanille-ijs komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.
Naar receptGekaramelliseerde appelrolletjes
Het recept voor deze gekaramelliseerde appelrolletjes komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptBloedsinaasappelsorbet
Het recept voor deze bloedsinaasappelsorbet komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptFlowerpower-ijs
Het recept voor dit flowerpower-ijs komt uit het boek The Plant Pharmacy van Lisette Kreischer, een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Over dit recept schrijft ze in haar boek: “Een zwoele zomeravond, de aromatische geur van bloemen nog in de lucht, voeten omhoog en een schaaltje van dit heerlijke ijs: mijn idee van de echte zomer! Drink...
Naar receptSpeltpannenkoek muffins met kiwi, pruim & ananas
Het recept voor deze speltpannenkoek muffins met kiwi, pruim & ananas komt uit het boek Pannenkoekdag van Claudia en Geertje Tensen van Pancake Day. Pancake Day is een brand van diverse lifestyle producten voor het maken van gezonde pannenkoeken (gemaakt zonder witte bloem en toegevoegde suikers). Over dit recept in het boek: “Dit is van oorsprong een ‘Dutch baby’, een...
Naar receptTarte tatin van pruimen (Jamie Oliver)
Het recept voor deze tarte tatin van pruimen komt uit het boek 5 ingrediënten van Jamie Oliver. Meer recepten voor gezonde, makkelijke én overheerlijke desserts vind je hier. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar recept