Hoofdgerecht
Zalmsteaks met peterseliesaus
In Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru ontdek je de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ en elk moment. 101 tips & tricks maken barbecuën extra easy. Zowel een hele middag plezier met vuur als lekker-snel-klaar na een drukke dag. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak...
Naar receptTartiflette
Winter: warme gerechten voor koude dagen bevat meer dan 100 onweerstaanbare, klassieke koud-weer-recepten die de unieke smaken van de herfst en de winter vieren. Met recepten die zijn verzameld op reizen door Scandinavië, de Franse en Italiaanse Alpen, Schotland, Ierland en New England, is dit hét kookboek over de magie van koken in de koude maanden. De auteur van het boek...
Naar receptGekaramelliseerde zalm met earl grey
Heerlijk eten tijdens de feestdagen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak de feestelijke recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten met Keukenhelden – Makkelijke kerst. Credits beeldmateriaal: James Moffat Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptSpliterwtensoep met brood
In ‘De keukens van Oekraïne’, het kookboek van de bekroonde chef Olia Hercules, ontdek je de bijzonder lekkere recepten en eetherinneringen uit alle windstreken van Oekraïne. De auteur schrijft over dit recept: “Deze soep, die in Oekraïne kuleshnyk wordt genoemd, houdt het midden tussen een minestrone en ribollita. Volgens mijn vegetarische echtgenoot Joe is dit recept – afkomstig uit Zinovia...
Naar receptVisballetjes in tomatensaus
In ‘De keukens van Oekraïne’, het kookboek van de bekroonde chef Olia Hercules, ontdek je de bijzonder lekkere recepten en eetherinneringen uit alle windstreken van Oekraïne. De auteur schrijft over dit recept: “In mijn kinderjaren at ik vrij veel zoetwatervis – wat ik destijds een beetje te overweldigend vond. Diezelfde vis kon ik echter een stuk beter verdragen in de...
Naar receptGroene eieren met halloumi en kruiden
30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...
Naar receptRomige geroosterde-bloemkoolsoep met cashewnoten
30 planten eten per week klinkt veel, maar met de geweldige recepten van Veg!s Hugh Fearnley-Whittingstall is dit nieuwe, wetenschappelijke inzicht een makkelijke win-win: én geweldige maaltijden, én de vele gezondheidsvoordelen van een zo gevarieerd mogelijk voedingspatroon gebaseerd op planten. De basis voor een gezonde darmflora en daarmee een gezonder leven. Met handige hoofdstukken zoals vijf bij het ontbijt en...
Naar receptPasta met geroosterde paprika uit een pot
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptPasta met ‘rauwe saus’
Eten in … is de nieuwe reis- & kookserie van Kosmos Uitgevers over de wereldberoemde Italiaanse keuken, met Recepten uit Rome als eerste deel: een verzameling van de mooiste gerechten uit een van de mooiste en lekkerste steden ter wereld, beroemd om haar iconische bezienswaardigheden en lokale trattoria’s. Met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zoals Pittige cacio...
Naar receptGeroosterde groenten met camembertfondue
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar receptUpside down mihoen rijst bowl
Geen tijd? Geen inspiratie? Koken moeilijk? Jamie helpt je op weg! Met Simply Jamie geeft Jamie Oliver je het boek waarmee je elke dag van de week een heerlijke maaltijd op tafel zet. Van makkelijke en snelle 20-minutenmaaltijden voor werkdagen tot gerechten die te maken zijn met wat er in de voorraadkast staat, en ook echte weekendtraktaties. Want zelf overheerlijke...
Naar recept