Expert
Bbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge)
Dit recept voor bbq-beets (bieten van de bbq met beurre rouge) komt uit Het BBQ Street Basisboek van BBQSTREET, het BBQ-programma dat te zien is bij 24Kitchen. In dit boek vind je niet alleen alle info die je nodig hebt – zoals welke soorten BBQ’s er zijn, kolen vs. gas, rooksoorten, hot & quick of low & slow – maar...
Naar receptGevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi
Dit recept voor gevulde flespompoen met paddenstoelen en halloumi komt uit het boek Help, ik val niet af! van Vivian Reijs. Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je gratis aan en ontvang direct het eerste weekmenu! Schrijf je hier in en ontvang 4 koolhydraatarme en gezonde weekmenu’s ➔
Lees meerArtisjok-cannellinibonendip
Dit recept voor artisjok-cannellinibonendip komt uit het boek Deliciously Ella Snel & makkelijk van Ella Mills-Woodward. De maaltijden in dit boek staan binnen 10 tot 20 minuten op tafel. Daarnaast verzamelde Ella recepten voor grote hoeveelheden, zodat je een aantal maaltijden vooruit kunt koken. Hét bewijs dat het supersimpel is om plantaardig te eten terwijl je een druk (gezins)leven leidt!...
Naar receptRatatouille met gerookte paling
Dit recept voor ratatouille met gerookte paling komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir:...
Naar receptGevuld Turks brood
Dit recept voor gevuld Turks brood komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir: ‘Bij...
Naar receptFalafelwafel met rode-bietensalade
Dit recept voor een falafelwafel met rode-bietensalade komt uit het kookboek Chef Toub: Snel Arabisch van Mounir Toub. In dit boek maakt Chef Toub de snelle versie van Arabische favorieten. Zo kan je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van al het lekkers dat de Arabische keuken te bieden heeft! Over dit recept schrijft Mounir:...
Naar receptRisotto met porcini en gerookte makreel
Dit recept voor risotto met porcini en gerookte makreel komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over...
Naar receptTarte tatin van trostomaat met selderij
Dit recept voor tarte tatin van trostomaat met selderij komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over...
Naar receptFideua Catalan
Dit recept voor Fideua Catalan komt uit het kookboek Buiten eten met Pieter Kok. Pieter Kok is een echte thuiskok en radioman, vroegere sidekick van Gerard Ekdom, en kookte bij RTL4’s Koffietijd en FoodFirst Network. Tegenwoordig presenteert hij de ochtendshow van NH Radio. Met zijn boek inspireert hij je met de lekkerste zomerrecepten voor buiten. Over dit recept in het...
Naar receptMueslibrood
Het recept voor dit mueslibrood komt uit Het Nederlands Bakboek van food schrijver en auteur Gaitri Pagrach-Chandra. Dit Kookboek van het Jaar (2012) bevat heerlijke klassieke Nederlandse bakrecepten en mooie historische verhalen om trots op te zijn. Over dit recept in het boek: ‘Tradities worden continu geboren. Ze hoeven niet altijd eeuwenoud te zijn, of doordrenkt met een oud-Hollands aroma....
Naar receptOntbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam
Het recept voor deze ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life. Over het recept in het boek: “Vul je zelfgemaakte ontbijtkoekrepen met aardbeienjam en maak van elk hapje een smakelijke verrassing!”
Naar recept