Expert
Gepofte aubergine met rozemarijn tijm kaas (Niven Kunz)
Het recept voor deze gepofte aubergine met rozemarijn tijm kaas komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptBlauwe bessen taartjes (Niven Kunz)
Het recept voor deze blauwe bessen taartjes komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptGepofte zoete aardappel met tapenade (Niven Kunz)
Het recept voor deze gepofte zoete aardappel met tapenade komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptRisotto met bospeen (Niven Kunz)
Het recept voor deze risotto met bospeen komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptSalade van broccoli met gedroogde vruchten
Het recept voor deze salade van broccoli met gedroogde vruchten komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptQuinoasalade met groene asperges (Niven Kunz)
Het recept voor deze quinoasalade met groene asperges komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz. Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptGevulde dadels met amandelspijs en granaatappelmelasse
Het recept voor deze gevulde dadels met amandelspijs en granaatappelmelasse komt uit het boek Arabia bij je thuis van Merijn Tol en Nadia Zerouali. Over dit recept schrijven ze: “Verleidelijker dan dit krijg je het niet: een zoet afrodisiacum bij uitstek. De combinatie van granaatappelmelasse, rozenwater, oranjebloesemwater en amandelspijs is subliem.” Lekker bij de koffie of thee, maar ook als...
Naar receptMango salade met cashewnoten en kiemgroente
Deze mango salade met cashewnoten en kiemgroente komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptRoerbakkip met groene asperges en penne
Het recept voor deze roerbakkip met groene asperges en penne komt uit het boek Eten om niet te vergeten van Luuk Eliëns, Rachelle Elshout en Iris de Groot. Over dit recept in het boek: “Groene asperges zijn rijk aan foliumzuur, wat de kleine bloedvaten in de hersenen beschermt en zo de kans op een beroerte verkleint. Amandelschilfers zijn een belangrijke...
Naar receptWortellinten met feta, crispy kikkererwten & koriander
Deze salade van wortellinten met feta, crispy kikkererwten & koriander komt uit het boek Sla Easy salades van Ida de Haart. Over de salade in het boek: “Deze salade staat bol van de Arabische smaken en is aards, fris en pittig tegelijk. Ideaal voor warme zomeravonden op het balkon.” Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen?...
Naar receptSalade met gerookte kip en rode kool
Het recept voor deze salade met gerookte kip en rode kool komt uit het boek Eten om niet te vergeten van Luuk Eliëns, Rachelle Elshout en Iris de Groot. Bij dit recept in het boek: “Appels bevatten veel antioxidanten en zijn goed voor het verjongen van de hersenen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de werkzame stoffen in verse appels beschadigd...
Naar recept