Suikervrij
Vegetarische groentenlasagne
Het recept voor deze vegetarische groentenlasagne komt uit het boek Eet beter in 28 dagen van dokter Tamara de Weijer.
Naar receptPaddenstoelenterrine
Het recept voor deze paddenstoelenterrine komt uit het boek Eet beter in 28 dagen van dokter Tamara de Weijer.
Naar receptPad thai
Het recept voor deze pad thai komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the green life. Over het gerecht schrijft ze: “Pad thai betekent ‘gebakken noedels’, maar er zijn inmiddels tig varianten van gemaakt. Zo worden ze ook geserveerd met rijst en zelfs met quinoa. Wij hebben er een frisse rauwkost van gemaakt die het erg goed doet...
Naar receptGado gado salade
Het recept voor deze gado gado salade komt uit het boek Eet beter in 28 dagen van dokter Tamara de Weijer. Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptSpinazie-pestopasta
Het recept voor deze spinazie-pestopasta komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the green life. Over het gerecht schrijft ze: “Wij zijn gek op pasta! Al vanaf het moment dat we Lady en de Vagebond hebben gezien. Eet deze spinaziespaghetti nooit alleen, maar slurp de slierten samen met je liefste!”
Naar receptZeemansstoof
Het recept voor deze zeemansstoof komt uit het kookboek Man.Eat.Plant. van Lisette Kreischer en Maartje Borst. Ze schrijven erover in hun boek: “Voor alle zeelieden, houten benen en andere varensgezellen. Groente uit zee gaat in deze stoof zij aan zij met aromatische landrotten, al schuimend in het bier!”
Naar receptNori-omeletwrap met zalm en verse kruiden
Het recept voor deze nori-omeletwrap met zalm en verse kruiden komt uit het (kook)boek Natuurlijk! Langer gezond van Anne Marie Reuzenaar. Ze schrijft erover in haar boek: “Dit is zo’n heerlijk makkelijk en voedzaam recept! Je kunt het ook van tevoren maken en in je lunchbox meenemen. Het past heel goed in een koolhydraatarm menu. Ben je vegetariër en eet...
Naar receptBonensalade met lamsoor of rucola
Het recept voor deze bonensalade met lamsoor of rucola, haricots verts en groene kruiden komt uit het (kook)boek Natuurlijk! Langer gezond van Anne Marie Reuzenaar. Dit gerecht is opvallend goed voor een gezond gewicht, stabiele bloedsuikerspiegel, hart en vaten en goed voor de schildklier.
Naar receptChinese stamppot met kabeljauw
Het recept voor deze Chinese stamppot met kabeljauw komt uit het boek Eet beter in 28 dagen van dokter Tamara de Weijer.
Naar receptFettuccine met tonijn (Jamie Oliver)
Het recept voor deze fettuccine met tonijn, babycourgette, kersttomaatjes, pecorino en gestampte amandelen komt uit het kookboek Jamie kookt Italië van Jamie Oliver. Hij schrijft erover: “Dit recept heb ik bedacht na een dag in de keuken bij Maria, de enige vissersvrouw op het eiland Procida vlak bij Napels. Ik vind het fantastisch hoe zij pecorino gebruikt – de regel...
Naar receptPuntpaprikasoep met trostomaten en kikkererwten
Het recept voor deze puntpaprikasoep met trostomaten en kikkererwten komt uit het boek Eet beter in 28 dagen van dokter Tamara de Weijer.
Naar recept