Notenvrij

Hoofdgerecht
Ham-champignoncalzone - Gezond aan tafel - recept
Ham-champignoncalzone

Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Nagerecht
Gekaramelliseerde appelrolletjes - Gezond aan tafel - recept
Gekaramelliseerde appelrolletjes

Het recept voor deze gekaramelliseerde appelrolletjes komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Empanada's met kip en avocado - Gezond aan tafel - recept
Empanada’s met kip en avocado

Het recept voor deze empanada’s met kip en avocado komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.   Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen  ➔

Naar recept
Drankjes
IJsthee rood fruit - Gezond aan tafel - recept
IJsthee rood fruit

Het recept voor deze ijsthee rood fruit komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar). Lekker fris na het buitenspelen op een warme zomerdag!   Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Baskisch groentegerecht met ei
Baskisch groentegerecht met ei

Het recept voor dit Baskische groentegerecht met ei komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Ham-abrikoosbroodjes uit de oven - Gezond aan tafel - recept
Ham-abrikoosbroodjes uit de oven

Het recept voor deze ham-abrikoosbroodjes uit de oven komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Zeebaars in een zoutkorst uit de oven - Gezond aan tafel - recept
Zeebaars in een zoutkorst uit de oven

Het recept voor deze zeebaars in een zoutkorst uit de oven komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).

Naar recept
Hoofdgerecht
Spinazie-ricottagnocchi - Gezond aan tafel - recept
Spinazie-ricottagnocchi

Het recept voor deze spinazie-ricottagnocchi komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).

Naar recept
Bijgerecht
Salade van rauw eekhoorntjesbrood - Gezond aan tafel - recept
Salade van rauw eekhoorntjesbrood

Het recept voor deze risotto met amarone di Valpolicella komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Uit het boek over dit recept: “Dit simpele recept maken we alleen met heel vers eekhoorntjesbrood. De paddenstoelen moeten smetteloos zijn, met brede witte stelen en...

Naar recept
Voorgerecht
Risotto met amarone di Valpolicella - Gezond aan tafel - recept
Risotto met amarone di Valpolicella

Het recept voor deze risotto met amarone di Valpolicella komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Uit het boek over dit recept: “Het lijkt misschien overdreven, maar je hebt echt een hele fles amarone voor deze risotto nodig. Maak hem niet met...

Naar recept
Voorgerecht
Ricotta uit de oven - Gezond aan tafel - recept
Ricotta uit de oven

Het recept voor deze ricotta uit de oven komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Over dit recept schrijven de auteurs: “Ricotta al forno is een van onze favoriete recepten. Het is een soort Italiaanse soufflé zonder bloem. Als hij gaar is,...

Naar recept