Notenvrij
Ham-champignoncalzone
Het recept voor deze ham-champignoncalzone komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptGekaramelliseerde appelrolletjes
Het recept voor deze gekaramelliseerde appelrolletjes komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptEmpanada’s met kip en avocado
Het recept voor deze empanada’s met kip en avocado komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptIJsthee rood fruit
Het recept voor deze ijsthee rood fruit komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar). Lekker fris na het buitenspelen op een warme zomerdag! Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptBaskisch groentegerecht met ei
Het recept voor dit Baskische groentegerecht met ei komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptHam-abrikoosbroodjes uit de oven
Het recept voor deze ham-abrikoosbroodjes uit de oven komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptZeebaars in een zoutkorst uit de oven
Het recept voor deze zeebaars in een zoutkorst uit de oven komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptSpinazie-ricottagnocchi
Het recept voor deze spinazie-ricottagnocchi komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptSalade van rauw eekhoorntjesbrood
Het recept voor deze risotto met amarone di Valpolicella komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Uit het boek over dit recept: “Dit simpele recept maken we alleen met heel vers eekhoorntjesbrood. De paddenstoelen moeten smetteloos zijn, met brede witte stelen en...
Naar receptRisotto met amarone di Valpolicella
Het recept voor deze risotto met amarone di Valpolicella komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Uit het boek over dit recept: “Het lijkt misschien overdreven, maar je hebt echt een hele fles amarone voor deze risotto nodig. Maak hem niet met...
Naar receptRicotta uit de oven
Het recept voor deze ricotta uit de oven komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Over dit recept schrijven de auteurs: “Ricotta al forno is een van onze favoriete recepten. Het is een soort Italiaanse soufflé zonder bloem. Als hij gaar is,...
Naar recept