Lactosevrij
Parelspelt met appel, bimi & hazelnoten
Het recept voor deze parelspelt met appel, bimi & hazelnoten komt uit het kookboek Uit de boomgaard van food fotograaf en auteur Stuart Ovenden. Over het recept schrijft hij: “Dit is perfecte winterkost – voeg een paar in stukjes verdeelde gerookte makreelfilets toe als je zin hebt in iets voedzamers.”
Naar receptGroentehapje met doperwten (pompoen, paprika, courgette)
Dit recept voor een groentehapje met doperwten komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 4 maanden en ouder. De bereidingswijze voor groentehapjes met pompoen, paprika en courgette is nagenoeg gelijk, dus daarom schrijven we...
Naar receptPompoen & mais
Dit recept voor pompoen & mais komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 6 maanden en ouder.
Naar receptCouscous met aubergine, tomaat & kalkoen
Dit recept voor couscous met aubergine, tomaat & kalkoen komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan...
Naar receptMacaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum
Dit recept voor macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je...
Naar receptSamosa’s met koriandersaus
Het recept voor deze samosa’s met koriandersaus komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. De vulling van deze samosa’s bestaat uit aardappel, ui en doperwten, op smaak gebracht met kerriepoeder en knoflook. Deze hapjes in Indiase stijl zijn altijd een succes op feestjes. In de airfryer worden ze lekker krokant. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je...
Naar receptMango-kokos-chiapudding
Het recept voor deze mango-kokos-chiapudding komt uit het kookboek Goede start, ontbijt uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptLinzen-pistachepaté
Het recept voor deze linzen-pistachepaté komt uit het kookboek Hapjes & dips uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptBulgur met geroosterde aubergine en courgette
Het recept voor dit Oosterse bordje bulgur met geroosterde aubergine, courgette en zongedroogde tomaten komt uit het kookboek Bordjes & bowls uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.
Naar receptBloemkoolcurry met ei & rijst
Dit recept voor bloemkoolcurry met ei & rijst komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder.
Naar receptGevulde curry-aubergines (Jamie Oliver)
Het recept voor deze gevulde curry-aubergines met pikante tamarinde-pindasaus en verse koriander komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar recept