Glutenvrij
Kidsproof Recept: Groentetaartje met prei, zoete aardappel en knolselderij
Het recept voor dit groentetaartje met prei, zoete aardappel en knolselderij komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar).
Naar receptDrakensap
Het recept voor dit drakensap (gemaakt van sinaasappelsap, spinazie en avocado) komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar).
Naar receptTabouleh met watermeloen
Het recept voor deze tabouleh met watermeloen komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptIJsthee rood fruit
Het recept voor deze ijsthee rood fruit komt uit het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen (o.a. receptontwikkelaar, foodstylist, workshop- en foodconceptontwikkelaar). Lekker fris na het buitenspelen op een warme zomerdag! Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptBaskisch groentegerecht met ei
Het recept voor dit Baskische groentegerecht met ei komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.
Naar receptZeebaars in een zoutkorst uit de oven
Het recept voor deze zeebaars in een zoutkorst uit de oven komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptSalade van rauw eekhoorntjesbrood
Het recept voor deze risotto met amarone di Valpolicella komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt). Uit het boek over dit recept: “Dit simpele recept maken we alleen met heel vers eekhoorntjesbrood. De paddenstoelen moeten smetteloos zijn, met brede witte stelen en...
Naar receptTomatensaus (langzaam gegaard)
Het recept voor deze langzaam gegaarde tomatensaus komt uit River Cafe 30, het Italiaanse jubileumkookboek van River Café (het meest bekende restaurant van Londen en de keuken waar Jamie Oliver werd ontdekt).
Naar receptGeroosterde bloemkool van de bbq
Het recept voor deze geroosterde bloemkool van de bbq komt uit het boek Smokey Goodness 3 van barbecue-held Jord Althuizen. Met deze geroosterde bloemkool combineer je een icoon van de oer-hollandse keuken met de kaapse currykruiden om een killer veggie roast te maken. Met een vleugje rook uiteraard."
Naar receptDosa’s
Het recept voor deze dosa’s komt uit het kookboek East by West van bestsellerauteur, gezondheidsexpert en restauranteigenaar Jasmine Hemsley. Over dit recept schrijft ze: “Als je wel eens in India geweest bent, dan ben je vast een fan van deze lichte en knapperige crêpes uit het zuiden van India, gemaakt van een gefermenteerd beslag van rijst en dal. Traditioneel geserveerd als ontbijt,...
Naar receptPoké bowl met gerookte zalm en zeewier
Het recept voor deze poké bowl met gerookte zalm en zeewier komt uit het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman. Over dit recept in het boek: “Liever lui dan moe? Ja, wij ook! Helaas zijn wij standaard moe. Herken je dit? Dan is het goed om dit luie recept te maken, waardoor je weer energie en kracht krijgt. En als we...
Naar recept