Dieet

Hoofdgerecht
Harissakikkererwten met pompoen en granaatappel

Ruim 100 eenvoudige recepten vol plantaardige ingrediënten die weinig inspanning vereisen maar groots zijn in smaak. Dat is het eerste kookboek van Natalia Rudin: Cooking Fast and Slow. Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten...

Naar recept
Nagerecht
Chocolade-olijfoliemousse

Meer dan 100 wetenschappelijk onderbouwde, heerlijke en haalbare recepten: Food for Life Kookboek leert je hoe je je microbioom kunt voeden voor een gezonder en energieker leven. Met recepten die niet alleen goed voor je zijn, maar ook lekker, helpt dit boek je om gezondere keuzes te maken die een positieve impact hebben op je lichaam. Het boek legt de...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zoeteaardappelcurry met kikkererwten & granaatappelpitjes

Geen zin in gedoe in de keuken of een berg afwas na het eten? Dan is een eenpansgerecht de perfecte uitkomst. In hun tiende kookboek Voedzaam & Snel: 50 x gezonde eenpansgerechten delen Jennifer en Sven vijftig recepten die je eenvoudig in één pan bereidt: voedzaam, makkelijk en vol smaak! Beeldcredits: Sven ter Heide Ontvang hier ons gratis 4 weken-menu...

Naar recept
Hoofdgerecht
Taco’s met gebakken tempékruimels, avocadosaus en frisse koolsla

Knapperige tempé uit de oven of Airfryer is perfect voor taco’s. Voeg frisse koolsla toe en je hebt een verrassend lekker plantaardig gerecht.

Naar recept
Hoofdgerecht
Vegetarische snert

In Soep deelt de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo de beste recepten voor lekkere en gezonde soep. Soep is het nieuwe sap: supergezond en altijd lekker! Met behulp van de Soep-cheffen van het Amsterdamse Soup en Zo vind je in dit boek je favoriete soep voor elke dag. Soms wil je een makkelijke soep en een andere keer een...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zoete-aardappelsoep met kokos en cashewnoten

In Soep deelt de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo de beste recepten voor lekkere en gezonde soep. Soep is het nieuwe sap: supergezond en altijd lekker! Met behulp van de Soep-cheffen van het Amsterdamse Soup en Zo vind je in dit boek je favoriete soep voor elke dag. Soms wil je een makkelijke soep en een andere keer een...

Naar recept
Ontbijt
Zomerse ontbijtsmoothie

Dit recept komt uit het Het basis NewFysic kookboek. Met dit boek kan iedereen thuis aan de slag met de beproefde afslankmethode van NewFysic, dat al meer dan 250.000 mensen aan een gezonde leefstijl hielp. Deze herziene editie staat bomvol heerlijke recepten, tips van NewFysic-coaches, ervaringsverhalen en handige informatie over voedingssupplementen. Of je nu de keuken in duikt na een lange...

Naar recept
Bijgerecht
Geroosterde bloemkool met roze-peperdressing

In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smokey gerecht, en ideeën voor brunch en borrelbites. Met dit keer een rondje Nederlandse local heroes van Smokey Goodness. Dus: zomer...

Naar recept
Bijgerecht
Smoked caramel apple pecan cobler

In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smokey gerecht, en ideeën voor brunch en borrelbites. Met dit keer een rondje Nederlandse local heroes van Smokey Goodness. Dus: zomer...

Naar recept
Hoofdgerecht
Flatbreads met shoarmaoesterzwammen

Ruim 100 eenvoudige recepten vol plantaardige ingrediënten die weinig inspanning vereisen maar groots zijn in smaak. Dat is het eerste kookboek van Natalia Rudin: Cooking Fast and Slow. Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten...

Naar recept
Hoofdgerecht
Pasta met basilicum, courgette en pistachenoten

Ruim 100 eenvoudige recepten vol plantaardige ingrediënten die weinig inspanning vereisen maar groots zijn in smaak. Dat is het eerste kookboek van Natalia Rudin: Cooking Fast and Slow. Natalia Rudin is geliefd om haar snelle en heerlijke recepten, die ze na een lange werkdag in elkaar draait. Daarmee heeft ze een indrukwekkend kookboek samengesteld, vol met haar (voornamelijk) plantaardige recepten...

Naar recept