Natuurlijk! elke dag echt eten

In Natuurlijk: elke dag écht eten vertelt Anne Marie Reuzenaar je alles over de zin en onzin van voedselhypes. Met ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is. Dus geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten. Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij. Natuurlijk: elke dag écht eten geeft antwoord op vragen over ons eetpatroon. Zijn brood, gluten, soja en koemelk ongezond? Hebben superfoods echt zo’n grote invloed op je gezondheid? Anne Marie Reuzenaar laat zien hoe je elke dag snel een heerlijk kookt. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker, lekker en in balans. Met veel extra informatie voor kinderen.
Lees meer >

Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en moeder van dochter Eva (1999) en zoon Joris (2001). In 1994 verscheen haar eerste kookboek: Het Heden Ik Kookboek. Daarna volgden in 1995 Het Nieuwe Ik Kookboek (niet meer verkrijgbaar), in 1997 Eet je Fit en in 2004 Smikkelen & smullen. Allemaal kookboeken waarin aandacht besteed wordt aan de relatie tussen voeding en gezondheid.
De kookboeken bevatten niet alleen veel tips en informatie, maar vooral veel heerlijke recepten. De kracht van haar recepten is de eenvoud en de inventiviteit waarmee ze op een uiterst smakelijke wijze de "verboden producten" weet te vervangen en nieuwe recepten weet samen te stellen.
 
"Het Heden Ik Kookboek"  (1994), een kookboek voor mensen met candida, hypoglykemie en ME, bleek al snel in een grote behoefte te voorzien. Inmiddels zijn er meer dan 20.000 exemplaren van verkocht. Renate Dorrestein (auteur van o.a. Heden ik) schreef in het voorwoord van " Het Heden Ik Kookboek" : " De eerste keer dat ik bij haar aan tafel zat, vergeet ik nooit meer. Mijn smaakpapillen jubelden. [….] Dit was wat ik de rest van mijn leven ziek of gezond, elke dag wilde eten".
 
Anne Marie Reuzenaar volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van voeding waaronder een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige. Zij werkte enige tijd als voedingsdeskundige in de praktijk van een orthomoleculair arts, waarna ze in 1995 haar eigen praktijk in Amsterdam en Zoetermeer startte. Vanaf 1999 houdt zij alleen nog praktijk in Driehuis (NH). Zij behandelt daar met succes mensen met diverse gezondheidsklachten. Naast een uitgebreid voedingsadvies worden vaak ook voedingssupplementen ingezet bij de behandeling.

20,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021555997
  • Pagina's: 224
  • Publicatiedatum: 22-04-2014
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
In Natuurlijk: elke dag écht eten vertelt Anne Marie Reuzenaar je alles over de zin en onzin van voedselhypes. Met ruim 120 recepten voor voeding die vers, puur, onbewerkt en in balans is. Dus geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten. Zonder suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel koemelk- en tarwevrij. Natuurlijk: elke dag écht eten geeft antwoord op vragen over ons eetpatroon. Zijn brood, gluten, soja en koemelk ongezond? Hebben superfoods echt zo’n grote invloed op je gezondheid? Anne Marie Reuzenaar laat zien hoe je elke dag snel een heerlijk kookt. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker, lekker en in balans. Met veel extra informatie voor kinderen.

Anne Marie Reuzenaar

Anne Marie Reuzenaar is orthomoleculair voedingsdeskundige en moeder van dochter Eva (1999) en zoon Joris (2001). In 1994 verscheen haar eerste kookboek: Het Heden Ik Kookboek. Daarna volgden in 1995 Het Nieuwe Ik Kookboek (niet meer verkrijgbaar), in 1997 Eet je Fit en in 2004 Smikkelen & smullen. Allemaal kookboeken waarin aandacht besteed wordt aan de relatie tussen voeding en gezondheid.
De kookboeken bevatten niet alleen veel tips en informatie, maar vooral veel heerlijke recepten. De kracht van haar recepten is de eenvoud en de inventiviteit waarmee ze op een uiterst smakelijke wijze de "verboden producten" weet te vervangen en nieuwe recepten weet samen te stellen.
 
"Het Heden Ik Kookboek"  (1994), een kookboek voor mensen met candida, hypoglykemie en ME, bleek al snel in een grote behoefte te voorzien. Inmiddels zijn er meer dan 20.000 exemplaren van verkocht. Renate Dorrestein (auteur van o.a. Heden ik) schreef in het voorwoord van " Het Heden Ik Kookboek" : " De eerste keer dat ik bij haar aan tafel zat, vergeet ik nooit meer. Mijn smaakpapillen jubelden. [….] Dit was wat ik de rest van mijn leven ziek of gezond, elke dag wilde eten".
 
Anne Marie Reuzenaar volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van voeding waaronder een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige. Zij werkte enige tijd als voedingsdeskundige in de praktijk van een orthomoleculair arts, waarna ze in 1995 haar eigen praktijk in Amsterdam en Zoetermeer startte. Vanaf 1999 houdt zij alleen nog praktijk in Driehuis (NH). Zij behandelt daar met succes mensen met diverse gezondheidsklachten. Naast een uitgebreid voedingsadvies worden vaak ook voedingssupplementen ingezet bij de behandeling.

Meer boeken van deze auteur