Gezond aan tafel logo

Killerbody? Bekijk deze recepten van Fajah Lourens

7 december 2017

Killerbody op je verlanglijstje? Fajah Lourens geeft je handvaten met haar boeken Killerbody dieet, Killerbody 2 en Killerbody 3 – Back in shape. In deze boeken beschrijft ze hoe je in drie stappen een killerbody creëert (of wat jouw idee daarbij is): (1) je doelstelling bepalen, (2) voeding en (3) training. In de boeken vind je o.a. een 12-wekendieetplan, voedings- en trainingsschema’s (inclusief stap-voor-stapfoto’s) en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten met boodschappenlijstjes.

Killerbody dieet

Fajahs 12-wekendieetplan bestaat uit drie fases van vier weken. In de eerste fase zit je heel laag onder je behoefte, ongeveer 400/600 calorieën. In fase 2 eet je eerst een dag veel koolhydraten, daarna een dag weinig. Zo houd je je lichaam alert en blijft het verbranden. In de derde fase zit je nog steeds onder je behoefte, maar niet meer zo veel en heb je één keer per week een refeed, waarin je extra mag eten.

Killerbody recepten

In haar boeken geeft Fajah per fase diverse recepten. Benieuwd? Hier vind je de drie populairste van onze website op een rij.

1. Pasta pesto

Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2) - Gezond aan tafel - recept

2. Kipsalade

Kipsalade van Fajah Lourens Killerbody dieet - Gezond aan tafel - recept

3. Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne van Fajah Lourens (Killerbody dieet) - Gezond aan tafel - recept

Bekijk meer recepten van Fajah Lourens op onze website.

Trainingsschema’s

Naast voedingsschema’s, geeft Fajah in haar boeken ook trainingsschema’s. Training, met name krachttraining, is onmisbaar voor een strak lichaam. De trainingsschema’s zijn net als het dieetplan opgedeeld in drie fases van vier weken; per week zijn er 3 trainingsdagen. Voor iedere dag staat er een workout in het boek die je thuis uit kunt voeren. Train je liever in de sportschool, dan vind je hiervoor aparte trainingsschema’s. Op onze website vind je een voorbeeld: een workout voor triceps dippen, om van je kipfiletarmpjes af te komen. Op Fajahs website Mykillerbodymotivation.com vind je ook heel veel workouts.

Killerbody-boeken

Inmiddels heeft Fajah vier boeken geschreven: Killerbody dieet, Killerbody 2 en Killerbody 3 – Back in shape. Ook van Fajahs hand: De cellulite guide en Killerbody Agenda 2018.

    Ook gezonder eten?

    Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!