Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

Grip op koolhydraten – snelle & makkelijke weekmenu’s

Op 27 november verscheen het boek Grip op koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers. Lees er hier meer over, bekijk twee gratis recepten en het inkijkexemplaar!

Over het boek | Recept: cannelloni van komkommer en gehakt | Recept: spinazie met kipfilet en een Limburgs kaasje | Inkijkexemplaar

Over het boek

Grip op koolhydraten - snelle en makkelijke weekmenu's - Yvonne LemmersGrip op Koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s van diëtist Yvonne Lemmers combineert dé kooktrends van dit moment: makkelijk en snel koolhydraatbeperkt eten.

Door het dagelijkse koolhydratenuurtje is dit advies niet koolhydraatarm (maar koolhydraatbeperkt) en dus goed vol te houden. Met de handige weekmenu’s is het plannen van de je week een fluitje van een cent. Met 120 recepten, opties met tussendoortjes en tweemaal daags eten (balansmenu), en drankjes en soepen, is het hét boek voor de ervaren GOK-ker of de starter: een boek voor iedereen die zonder trek wil of moet afvallen. Van eetlust naar eetrust!

Recept: cannelloni van komkommer en gehakt

Koolhydraatarme cannelloni? Bekijk dit recept uit het boek, gemaakt met komkommer in plaats van pastarolletjes.

Cannelloni met komkommer en gehakt - Gezond aan tafel - recept

 

Recept: spinazie met kipfilet en een Limburgs kaasje

Dat simpele gerechten superlekker kunnen zijn bewijst Yvonne Lemmers met dit recept voor spinazie met kipfilet en een Limburgs kaasje.

Spinazie met kipfilet en een Limburgs kaasje - Gezond aan tafel

 

Inkijkexemplaar Grip op koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s

Benieuwd naar het boek? Bekijk hier gratis een aantal pagina’s.

Wil jij ook afvallen, je beter voelen en/of eetrust ervaren?

Grip op koolhydraten - snelle en makkelijke weekmenu's - Yvonne Lemmers

In Grip op Koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers vind je 120 lekkere, koolhydraatbeperkte recepten en 12 makkelijke weekmenu’s om op gewicht te komen én te blijven en je gezond te voelen. Bestel het boek nu op Boekenwereld.

Klik hier voor meer tips.