Soort gerecht
Couscous met aubergine, tomaat & kalkoen
Dit recept voor couscous met aubergine, tomaat & kalkoen komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan...
Naar receptMacaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum
Dit recept voor macaroni met spinazie, tomaat, gehakt & basilicum komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 9 maanden en ouder. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je...
Naar receptBloemkoolcurry met ei & rijst
Dit recept voor bloemkoolcurry met ei & rijst komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder.
Naar receptDoperwtenstamppot met kip & appel
Dit recept voor doperwtenstamppot met kip & appel komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor...
Naar receptPaddenstoelen stroganoff met cornichons (Jamie Oliver)
Het recept voor deze paddenstoelen stroganoff met crunchy cornichons, geurige kappertjes, romige whiskysaus en peterselie komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar receptBoze bonensalade met mozzarella en munt (Jamie Oliver)
Het recept voor deze boze bonensalade met warme arrabbiatadressing, gekoelde babymozzarella en verse munt komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar receptKip Casablanca
Het recept voor deze kip Casablanca komt uit het kookboek De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot.
Naar receptNoedels van courgette en knolselderij met pinda’s
Het recept voor deze noedels van courgette en knolselderij met pinda’s komt uit Het plantaardige kookboek van Deliciously Ella. Ella schrijft erover in haar boek: “Dit is een geweldig eenvoudig gerecht. Het is in circa 10 minuten klaar en je hebt bijna geen afwas. Het is een licht bijgerecht of een lekker bedje onder een hoofdgerecht. Ik ben gek op...
Naar receptVissalade met komkommer
Het recept voor deze vissalade met komkommer komt uit het boek Slank en energiek met Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers. Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptZomerse salade met meloen, halloumi & tuinkers
Het recept voor deze zomerse salade met meloen, halloumi & tuinkers komt uit het kookboek Salade in 6 stappen van Ditte Ingemann. Over het recept schrijft ze: “Dit is een van mijn favoriete salades, waar ik nooit genoeg van krijg. Hij is zowel zoet, knapperig, zout als zuur en perfect voor bij een barbecue. Ik heb halloumi gebruikt, een stevige,...
Naar receptSaladebowl met zoete aardappel & kurkumadressing
Het recept voor deze saladebowl met zoete aardappel & kurkumadressing komt uit het kookboek Salade in 6 stappen van Ditte Ingemann. Over het recept schrijft ze: “Deze salade is heerlijk als lunch of als bijgerecht bij het avondeten. De dressing bevat kurkuma, die een mooie kleur en aromatische smaak geeft. In veel keukenkastjes staat wel een potje kurkuma, dat misschien...
Naar recept