Hoofdgerecht
Vega moussaka met tomaat, aubergine & feta (Jamie Oliver)
Het recept voor deze vega moussaka met zoete tomaat, gegrilde aubergine, romige saus met feta & eekhoorntjesbrood komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar receptCottage Pie uit de Moestuin met Knolgroenten (Jamie Oliver)
Het recept voor deze cottage pie uit de moestuin met knolgroenten, eekhoorntjesbrood, marmite & crispy rozemarijn komt uit het boek VEG van Jamie Oliver. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptSaag paneer
Het recept voor deze saag paneer komt uit het kookboek De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot. Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔
Naar receptPerzische gevulde vis uit de oven
Het recept voor deze Perzische gevulde vis uit de oven komt uit het kookboek De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot.
Naar receptKoolhydraatarme poké bowl met tonijn
Het recept voor deze koolhydraatarme poké bowl met tonijn komt uit het kookboek De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot.
Naar receptKip Casablanca
Het recept voor deze kip Casablanca komt uit het kookboek De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot.
Naar receptVenkelworstjes met paprika en basilicum
Het recept voor deze venkelworstjes met paprika en basilicum komt uit het kookboek De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfoot.
Naar receptGekruide linzenballetjes met tomatenrelish en knoflookroom
Het recept voor deze gekruide linzenballetjes met tomatenrelish en knoflookroom komt uit Het plantaardige kookboek van Deliciously Ella. Ella schrijft erover in haar boek: “Ik weet dat deze balletjes misschien een beetje vreemd klinken maar ze zijn verrukkelijk, vooral geserveerd met tomatenrelish en aangemaakt met knoflookroom. Dankzij de tijm, rozemarijn, peterselie, knoflook en ui zitten ze vol smaak. Ik vind...
Naar receptDhal met Bloemkool en Rode Linzen
Het recept voor deze dhal met bloemkool en rode linzen komt uit het Het plantaardige kookboek van Deliciously Ella. Ella schrijft erover in haar boek: “Deze dhal is al jaren een van mijn basisgerechten. Iedereen vindt hem lekker en ik kan hem dan ook echt aanraden. Hij is lekker romig en de mix van specerijen zorgt voor een enorm volle...
Naar receptKalkoenballetjes met Turkse smaken
Het recept voor deze kalkoenballetjes met Turkse smaken komt uit het kookboek Yummy, Easy, Quick van Matt Preston. Uit het boek over dit recept: “Niet de slimsten als het op eten aankomt, dachten de Engelsen oorspronkelijk dat kalkoenen uit Turkije kwamen, daarom heten ze in het Engels turkey. Net als dat elke Fransman weet dat ze uit d’Inde (dat is...
Naar receptHachee die je voor geen goud wilt missen
Het recept voor deze hachee die je voor geen goud wilt missen komt uit het kookboek Yummy, Easy, Quick van Matt Preston. Uit het boek over dit recept: “Sommige gerechten ruiken lekker en zijn heel verfijnd. Andere zijn uitbundig en gezellig. Maar gerechten die zoveel straatwijsheid bevatten als dit gerecht zijn absoluut heel zeldzaam. Als dit gerecht een acteur was,...
Naar recept