Expert
Pompoencurry met kikkererwten, gember, specerijen & kokosmelk
Het recept voor deze geurige pompoencurry met kikkererwten, gember, specerijen & kokosmelk komt uit Samen eten van Jamie Oliver. Dit kookboek bevat meer dan 120 recepten om met vrienden en familie van te genieten en volop tips, tricks en keukenhacks, zodat je goed voorbereid en georganiseerd aan de slag kunt. ENERGIE 159 kcal VET 6 g VERZ. VET 3 g...
Naar receptMet couscous gevulde courgettes
Het recept voor deze met couscous gevulde courgettes komt uit het kookboek 50x avondeten zonder vlees van Sven en Jennifer (Voedzaam & Snel). Voedingswaarden per persoon: 513 kcal – 23g vet – 56 g koolhydraten – 12 g eiwit
Naar receptVolkorenplaatpizza met groene asperges
Het recept voor deze volkorenplaatpizza met groene asperges komt uit het kookboek 50x avondeten zonder vlees van Sven en Jennifer (Voedzaam & Snel). Voedingswaarden per persoon: 634 kcal – 28g vet – 50g koolhydraten – 36g eiwit Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde...
Naar receptRoyal Reese’s peanut butter cups
Het recept voor deze Royal Reese’s peanut butter cups komt uit het kookboek Lekker gelukkig van Carolina van Dorenmalen, a.k.a. Foodie-ness.
Naar receptChoco-coco bounty bites
Het recept voor deze choco-coco bounty bites komt uit het kookboek Lekker gelukkig van Carolina van Dorenmalen, a.k.a. Foodie-ness. Voedingswaarden: 213 kcal • 18,4 g vet • 8 g koolhydraten • 6 g suikers • 2,1 g eiwit
Naar receptArretjescake in een sesam-tahinjasje
Het recept voor deze arretjescake in een sesa-tahinjasje komt uit het kookboek Lekker gelukkig van Carolina van Dorenmalen, a.k.a. Foodie-ness. Voedingswaarden: 315 kcal • 21,2g vet • 20,3g koolhydraten • 12,4g suikers • 8,3g eiwit
Naar receptThaise rode-pepersoep
Dit recept voor Thaise rode-pepersoep komt uit het kookboek Time to eat van Nadiya Hussain. Over dit recept in het boek: ‘Soms heb ik trek in een vlugge, snelle hap, en een soepje maken hoeft heus niet altijd ingewikkeld te zijn of lang te duren. De ingrediënten uit potjes vormen in dit recept een zalig geheel, en terwijl de soep...
Naar receptTeriyakizalm met mangosalsa
Dit recept voor teriyakizalm met mangosalsa komt uit het kookboek Time to eat van Nadiya Hussain. Over dit recept in het boek: “Een goede teriyaki wordt extra lekker wanneer je de vis een nacht in de koelkast laat marineren, maar dat wil niet zeggen dat het niet à la minute kan. Dat kan namelijk heel goed. Als je wilt, zet...
Naar receptBroccoliquiche met vegan spek
Het recept voor deze broccoliquiche met vegan spek komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Deze quiche is rijk gevuld met broccoli, vegan kaas en vegan spekjes. Echt een lekker familierecept om in het weekend...
Naar receptPaddenstoelen pasteitjes
Het recept voor deze paddenstoelen pasteitjes komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Wat een fantastische combinatie is bladerdeeg en paddenstoelenragout toch! Je kunt eenvoudig een vegan versie van het klassieke pasteitje maken. Superleuk tijdens...
Naar receptPita’s met kikkererwten en zoete aardappel
Het recept voor deze pita’s met kikkererwten en zoete aardappel komt uit het kookboek FAMILY.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst, met de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Over dit recept in het boek: ‘Falafel en vegan shoarma smaken goed in een pitabroodje, maar hoe leuk is het om het broodje te...
Naar recept