Expert

Nagerecht
Mango met nori, walnoot en vanille-ijs - Gezond aan tafel - recept
Mango met nori, walnoot en vanille-ijs

Het recept voor deze mango met nori, walnoot en vanille-ijs komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Voorgerecht
Tom yum goong met gefrituurde zeespaghetti - Gezond aan tafel - recept
Tom yum goong met gefrituurde zeespaghetti

Het recept voor deze tom yum goong met gefrituurde zeespaghetti komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Nasi goreng met wakame - Gezond aan tafel - recept
Nasi goreng met wakame

Het recept voor deze nasi goreng met wakame komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Voorgerecht
Ansjovis met lamsoor - Gezond aan tafel - recept
Ansjovis met lamsoor

Het recept voor deze ansjovis met lamsoor komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Dips, sauzen en dressings
Zonnebloempittenpasta - Gezond aan tafel - recept
Zonnebloempittenpasta

Het recept voor deze zonnebloempittenpasta komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pizza van pompoendeeg - Gezond aan tafel - recept
Pizza van pompoendeeg

Het recept voor deze pizza van pompoendeeg komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Lunch
Olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn - Gezond aan tafel - recept
Olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn

Het recept voor dit olijven-notenbrood met zongedroogde tomaat en rozemarijn komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Hoofdgerecht
Pizza met wakame en dulse - Gezond aan tafel - recept
Pizza met wakame en dulse

Het recept voor deze pizza met wakame en dulse (in het boek: pizza surf & turf) komt uit het boek Koken met zeewier en zilte groente van ‘Toine de Zeewierman’ Toine Wilke.

Naar recept
Hoofdgerecht
Italiaanse rode boekweit - Gezond aan tafel - recept
Italiaanse rode boekweit

Het recept voor deze Italiaanse rode boekweit komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele.

Naar recept
Tussendoortje
Courgettetaart met avocado limoencrème - Gezond aan tafel - recept
Courgettetaart met avocado-limoencrème

Het recept voor deze courgettetaart met avocado limoencrème komt uit het boek Fit vega(n) food van (o.a.) voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs en foodfotograaf José van Riele. Over dit recept in het boek: “Een echt feestelijke taart waarmee je menig gast zult verrassen als ze horen dat deze glutenvrij, lactosevrij, helemaal plantaardig en als bonus ook nog eens proteïnerijk...

Naar recept
Hoofdgerecht
Zeebaars uit de oven - Gezond aan tafel - recept
Zeebaars uit de oven

Het recept voor deze zeebaars uit de oven komt uit het boek Voedzaam & Snel Gezonde weekmenu’s van Jennifer & Sven. De voedingswaarde per persoon voor dit gerecht (per stuk): 700 kcal, 45 g eiwit, 44 g vet, 25 g koolhydraten, 12 g vezels.

Naar recept