Expert
Jalapeñopepers
Het recept voor deze jalapeñopepers komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. Deze jalapeñopepers zijn gevuld met maïs, knapperig ontbijtspek en cheddar. Omdat je de pepers al een dag van tevoren kunt vullen, is dit een eenvoudig recept voor een heerlijk voorafje bij een fijn etentje.
Naar receptSamosa’s met koriandersaus
Het recept voor deze samosa’s met koriandersaus komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. De vulling van deze samosa’s bestaat uit aardappel, ui en doperwten, op smaak gebracht met kerriepoeder en knoflook. Deze hapjes in Indiase stijl zijn altijd een succes op feestjes. In de airfryer worden ze lekker krokant. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je...
Naar receptFrittata met champignons, snijbiet en geitenkaas
Het recept voor deze frittata met champignons, snijbiet en geitenkaas komt uit Het airfryer kookboek van William-Sonoma, Inc. Deze voedzame frittata zit bomvol groente en is een kleurrijke blikvanger op de weekendbrunchtafel. Vervang de kastanjechampignons rustig door gewone champignons of de snijbiet door andere malse bladgroente. Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je aan en ontvang...
Naar receptMango-kokos-chiapudding
Het recept voor deze mango-kokos-chiapudding komt uit het kookboek Goede start, ontbijt uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptLinzen-pistachepaté
Het recept voor deze linzen-pistachepaté komt uit het kookboek Hapjes & dips uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptBulgur met geroosterde aubergine en courgette
Het recept voor dit Oosterse bordje bulgur met geroosterde aubergine, courgette en zongedroogde tomaten komt uit het kookboek Bordjes & bowls uit de serie De groentekeuken van Émilie Franzo.
Naar receptBloemkoolcurry met ei & rijst
Dit recept voor bloemkoolcurry met ei & rijst komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder.
Naar receptDoperwtenstamppot met kip & appel
Dit recept voor doperwtenstamppot met kip & appel komt uit het kookboek Om op te eten! van Moekes Maaltijd, een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse warme lunches levert aan kinderopvangorganisaties in het hele land. Het recept is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor...
Naar receptPaddenstoelen stroganoff met cornichons (Jamie Oliver)
Het recept voor deze paddenstoelen stroganoff met crunchy cornichons, geurige kappertjes, romige whiskysaus en peterselie komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar receptGevulde curry-aubergines (Jamie Oliver)
Het recept voor deze gevulde curry-aubergines met pikante tamarinde-pindasaus en verse koriander komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar receptBoze bonensalade met mozzarella en munt (Jamie Oliver)
Het recept voor deze boze bonensalade met warme arrabbiatadressing, gekoelde babymozzarella en verse munt komt uit het boek VEG van Jamie Oliver.
Naar recept