Vegetarisch

Ontbijt
Scrambled tofu

Voor vegetariërs en iedereen die meer gezonde koolhydraatarme gerechten wil eten zonder vlees en vis. Lekker afvallen met minder koolhydraten – VEGA van Angela Zamboni (Club Slank) bewijst dat koolhydraatarm eten ook prima vegetarisch kan. Zo kun je op een makkelijke manier afvallen, zónder vlees of vis op tafel.   Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je gratis...

Naar recept
Hoofdgerecht
Courgetti met pesto en tomaat

In Lekker afvallen met minder koolhydraten van Club Slank vind je overzichtelijke informatie over koolhydraatarm eten, afvallen en levensstijl. Met meer dan 100 recepten, ook vegetarisch! Met Lekker afvallen met minder koolhydraten van Club Slank heb je alle tools in handen om af te vallen én lekker te eten. Er is voor ieder wat wils: ook vegetariërs en flexitariërs kunnen...

Naar recept
Hoofdgerecht
Krieltjes en bloemkool uit de oven

Gezond eten duur? Onzin! Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel tonen met de makkelijke recepten in hun nieuwste kookboek 50x lekker gezond en betaalbaar eens en voor altijd dat bewust koken ook nog eens ontzettend betaalbaar is.

Naar recept
Hoofdgerecht
Gnocchi met spinazie, groene asperges en pittige tomatensaus

Man met Smaak is het ultieme mannenkookboek, met de beste recepten voor mannen van de grootste culinaire smaakmakers van Nederland. Het leukste cadeau voor elke man die van eten houdt. In Man met Smaak vind je de 50 beste recepten voor elke man of mood van de grootste culinaire smaakmakers van Nederland. Gril de ultieme BBQ-burger van Jord Althuizen, organiseer...

Naar recept
Hoofdgerecht
Yasai itame - recept - Gezond aan tafel
Yasai itame

Dit recept voor yasai itame komt uit het boek Wagamama your way van ’s werelds beroemdste noodlebar Wagamama. Het boek bevat 70 frisse, spannende recepten voor snelle, makkelijk maaltijden – veelal vegan of vegetarisch, of met tips voor een plantaardige versie. De yasai itame is een geurige vegan kokoscurrysoep – comfortfood in een kom!

Naar recept
Hoofdgerecht
Frittata met tomaten en brie - recept - Gezond aan tafel
Frittata met tomaten en brie

Dit recept voor frittata met tomaten en brie komt uit Lekker afvallen met minder koolhydraten van Club Slank. Over dit recept in het boek: ‘Een lekkere, makkelijke maaltijd en koolhydraatarm. De combinatie tomaat, tijm en brie is hemels en heerlijk als lunch of avondkostje. Houd je niet van brie? Denk dan aan geitenkaas, feta of gewoon geraspte oude kaas (voor...

Naar recept
Hoofdgerecht
Flammkuchen met vegetarische spekreepjes en rode ui - recept - Gezond aan tafel
Flammkuchen met vegetarische spekreepjes en rode ui

Dit recept voor flammkuchen met vegetarische spekreepjes en rode ui komt uit Lekker afvallen met minder koolhydraten van Club Slank. Over dit recept in het boek: ‘Deze koolhydraatarme flammkuchen is makkelijk te bereiden. De traditionele topping met ui en vegetarische spekreepjes is gewoon een heerlijke combinatie!’ Koolhydraten: 4,7 gram per portie.   Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten?...

Naar recept
Tussendoortje
Wortel-bliss balls - recept - Gezond aan tafel
Wortel-bliss balls

Dit recept voor wortel-bliss balls komt uit het kookboek Lekker gezond van Ellemieke Vermolen. Over het recept in het boek: ‘Deze balletjes zijn een gezond tussendoortje en makkelijk om te maken. Wortels zijn rijk aan bètacaroteen en dat is onder andere belangrijk voor sterke tanden en botten. Daarnaast zijn deze balletjes ook gewoon heel erg lekker.’

Naar recept
Hoofdgerecht
Sneaky spaghetti - recept - Gezond aan tafel
Sneaky spaghetti

Dit recept voor sneaky spaghetti komt uit het kookboek Lekker gezond van Ellemieke Vermolen. Over het recept in het boek: ‘Dit is een perfect gerecht om je kids courgette te leren eten. Je kunt beginnen met een derde courgette en twee derde pasta en de verhoudingen dan geleidelijk aanpassen tot ze zijn omgedraaid.’

Naar recept
Hoofdgerecht
Veggie saladecocktail - recept - Gezond aan tafel
Veggie saladecocktail

Het recept voor deze veggie saladecocktail komt uit Elke dag feest van Maartje Borst. Voor dit feestelijke vegan kookboek liet ze zich inspireren door seizoensproducten. Dat levert heerlijke gerechten op, van groene asperges met scrambled tofu tot vegan paella, porcini-pasta of sticky toffee pudding. Over dit recept in het boek: “Vroeger serveerden mijn ouders met kerst vaak een krabcocktail als...

Naar recept
Hoofdgerecht
Krokante aubergines met dillerijst - blog - Gezond aan tafel
Krokante aubergines met dillerijst

Het recept voor deze krokante aubergines met dillerijst komt uit het kookboek Elke dag feest van Maartje Borst. In Elke dag feest laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Maartje liet zich voor dit feestelijke vegan kookboek inspireren door seizoensproducten. Vertrouwde recepten met een twist, voor de echte foodie. Over dit recept in het...

Naar recept