Vegetarisch

Lunch
Dragonfruit bowl

DIY Streetfood voor thuis van dé hotspot The Streetfood Club. Geniet van de lekkerste recepten at home met The Streetfood Club – The Book. Korean chicken waffles, avo & beans of tostada de atún bij The Streetfood Club is niet alleen het eten waanzinnig, ook de looks & het decor zijn very Instagrammable. Zo ook The Streetfoodclub – The Book,...

Naar recept
Sinaasappel-amandeltaart

‘Het nieuwe Vegalicious’ is dé vegabijbel voor vegetariërs en flexitariërs. Met meer dan 200 vegetarische recepten maak je van iedere maaltijd een feest In Het nieuwe Vegalicious verrast Alice Hart weer met meer dan 200 (!) vegetarische gerechten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is. Van ontbijt tot raw food, koken voor je...

Naar recept
Hoofdgerecht
Turkse paprika’s

‘Het nieuwe Vegalicious’ is dé vegabijbel voor vegetariërs en flexitariërs. Met meer dan 200 vegetarische recepten maak je van iedere maaltijd een feest In Het nieuwe Vegalicious verrast Alice Hart weer met meer dan 200 (!) vegetarische gerechten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is. Van ontbijt tot raw food, koken voor je...

Naar recept
Bijgerecht
Groenteloempia’s

Geweldige recepten voor de lekkerste snacks uit je Airfryer. Met Keukenhelden Airfryer Snacks heb je de perfecte hapjes in huis voor elke borrel, feest of avondje Netflixen. Denk aan crispy chicken nuggets, knapperige springrolls of goedgevulde pizzabroodjes voor wie zin heeft in hartig. Of sticky pop tarts, heerlijke scones of luchtige donut bites voor wie op zoek is naar zoet. Perfect...

Naar recept
Ontbijt
Kaneel French toast

Met Every Day Vegan Budget Friendly bewijst Lenna Omrani dat je voor minder dan €3,50 per persoon de lekkerste plantaardige gerechten kookt, zelfs ondanks alle prijsstijgingen. Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat...

Naar recept
Hoofdgerecht
Rode-pestopasta met aubergine

In Every Day Vegan in 30 minuten, de allernieuwste hit van Lenna Omrani, zie je dat plantaardig koken niet alleen supermakkelijk en voor elke portemonnee is, maar ook nog eens razendsnel op tafel staat! Snelle salades, makkelijke burgers en broodjes, stevige stoofgerechten of iets lekkers uit de oven. Dit zijn je nieuwe favorieten voor door de week of in het weekend....

Naar recept
Nagerecht
Tulband met cranberry’s

Maartje Borst, auteur van bestseller Taart ende Koeck geeft in het kookboek Very Merry Vegan December heerlijke recepten voor Kerst, Sinterklaas en Oud en Nieuw. Van borrelplanken tot baksels, van oliebollen of speculaas tot een vegan ‘garnalencocktail’ en van chique ravioli’s tot een mooi gebraad. Met dit boek kun je 60x uitpakken tijdens Sint, Kerst en Oud & Nieuw en...

Naar recept
Tussendoortje
Stroopkoekjes

Maartje Borst, auteur van bestseller Taart ende Koeck geeft in het kookboek Very Merry Vegan December heerlijke recepten voor Kerst, Sinterklaas en Oud en Nieuw. Van borrelplanken tot baksels, van oliebollen of speculaas tot een vegan ‘garnalencocktail’ en van chique ravioli’s tot een mooi gebraad. Met dit boek kun je 60x uitpakken tijdens Sint, Kerst en Oud & Nieuw en...

Naar recept
Tussendoortje
Bapao met pompoen

Het nieuwe Vegalicious is dé vegabijbel voor vegetariërs en flexitariërs. Met meer dan 200 vegetarische recepten maak je van iedere maaltijd een feest In Het nieuwe Vegalicious verrast Alice Hart weer met meer dan 200 (!) vegetarische gerechten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is. Van ontbijt tot raw food, koken voor je...

Naar recept
Hoofdgerecht
Sushi van zilvervliesrijst met snel-ingemaakte gember

Het nieuwe Vegalicious is dé vegabijbel voor vegetariërs en flexitariërs. Met meer dan 200 vegetarische recepten maak je van iedere maaltijd een feest In Het nieuwe Vegalicious verrast Alice Hart weer met meer dan 200 (!) vegetarische gerechten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is. Van ontbijt tot raw food, koken voor je...

Naar recept
Hoofdgerecht
Gegrilde polenta met een saus uit Veracruz en bladgroenten

Ontdek de 110 vegetarische en vegan recepten in ‘Meat-Free Mexicaans’, het nieuwe kookboek van Thomasina Miers.

Naar recept