Sojavrij

Hoofdgerecht
Tabouleh - Gezond aan tafel - recept
Tabouleh met tomaten, komkommer en granaatappel

Het recept voor deze tabouleh komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub.   Download hier ons gratis 4 weken-menu voor nog meer gezonde recepten! ➔

Naar recept
Hoofdgerecht
Vegetarische kebab - Gezond aan tafel - recept
Vegetarische kebab

Het recept voor deze vegetarische kebab komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub. Over dit recept in het boek: “Wil je vegetarische vrienden verrassen? Dan is deze kebab absoluut een aanrader. De Parmezaanse kaas zorgt voor de zilte smaak en de binding van het gerecht.”

Naar recept
Dips, sauzen en dressings
Ingelegde citrusvruchten (citroen limoen sinaasappel) - Gezond aan tafel - recept
Ingelegde citrusvruchten (citroen limoen sinaasappel)

Het recept voor deze ingelegde citrusvruchten (citroen limoen sinaasappel) komt uit het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch van tv-kok Mounir Toub.

Naar recept
Hoofdgerecht
Taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado - Gezond aan tafel - recept
Taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado

Het recept voor deze taboulé met bloemkool, kikkererwten en avocado komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.

Naar recept
Hoofdgerecht
Wijtingfilet op provençaalse wijze - Gezond aan tafel - recept
Wijtingfilet op Provençaalse wijze

Het recept voor deze wijtingfilet op Provençaalse wijze komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie - Gezond aan tafel - recept
Viscrumble van koolvis, tomaten en spinazie

Het recept voor deze viscrumble met koolvis, tomaten en spinazie komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Gevulde tomaten met rundertapenade - Gezond aan tafel - recept
Gevulde tomaten met rundertapenade

Het recept voor deze gevulde tomaten met rundertapenade komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Naar recept
Hoofdgerecht
Auberginelasagne - recept - Gezond aan tafel
Auberginelasagne

Het recept voor deze auberginelasagne komt uit het boek Paleo 2.0 van Evert Berkelaar. Hij schrijft erover in het boek: “Voor de topping van deze lasagne gebruikte ik grof gehakte amandelen gemengd met wat edelgistvlokken. Heb je die niet in huis dan kun je ze ook zonder problemen weglaten.”   Wil jij een kickstart maken met koolhydraatarm eten? Meld je...

Naar recept
Voorgerecht
Sushi-salade - Gezond aan tafel - recept
Sushi-salade met tofu en gemengde paddenstoelen

Het recept voor deze sushi-salade met tofu en gemengde paddenstoelen komt uit Het complete NewFysic Kookboek.

Naar recept
Lunch
Volkoren wrappizza met zalm en asperges - Gezond aan tafel - recept
Volkoren wrappizza met zalm en asperges

Het recept voor deze volkoren wrappizza met zalm en asperges komt uit Het complete NewFysic Kookboek.

Naar recept
Hoofdgerecht
Linzensoep met wortel - Gezond aan tafel - recept
Linzensoep met wortel

Het recept voor deze linzensoep met wortel komt uit het kookboek Proteïne power uit de serie De groentekeuken.

Naar recept