Notenvrij
Salade van gerookte zalm met buffelmozzarella en bosbessen
Deze salade van gerookte zalm met buffelmozzarella en bosbessen komt uit het Voedzaam & Snel saladeboek van foodbloggers Jennifer & Sven, van het populaire platform Voedzaam & Snel. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptRode bieten salade met peertjes (Niven Kunz)
Het recept voor deze rode bieten salade met peertjes komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptGevulde champignons
Het recept voor deze gevulde champignons komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil regelmatig gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptRomige spinaziesoep met kokos en zalm
Het recept voor deze romige spinaziesoep met kokos en zalm komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet. Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔
Naar receptTonijnsalade op brood
Het recept voor deze tonijnsalade op brood komt uit het boek 28 dagen Bikini Body Guide van de Australische gezondheidscoach en fitness-instructrice Kayla Itsines. Kayla schrijft erover: “Tonijn is een van mijn favoriete bronnen van eiwit. Lekker om er wat extra citroensap aan toe te voegen voor wat extra pit!”
Naar receptVenkelpuree
Het recept voor deze venkelpuree komt uit het boek Bowls of goodness van Nina Olsson. Ze schrijft erover in haar boek: “Puree is heerlijk bij gefrituurde en krokante gerechten, zoals mijn groenteballetjes of gebakken of geroosterde groenten. Deze zalige versie kun je maken op basis van aardappels of aardperen, maar het is de venkel die hem echt bijzonder maakt. Perfect...
Naar receptAspergesoep van witte asperges (Niven Kunz)
Het recept voor deze aspergesoep komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptSalade van paksoi met garnalen, avocado, ei & miso
Deze salade van paksoi met Hollandse garnalen, avocado, zachtgekookt ei & miso komt uit het boek Sla Easy salades van Ida de Haart. Over de salade in het boek: “Voor mij staat deze salade symbool voor de lekkerste smaken uit de Japanse keuken. Zoete garnalen, zilte miso en sojasaus met het frisse van kraakverse paksoi.”
Naar receptGepofte aubergine met rozemarijn tijm kaas (Niven Kunz)
Het recept voor deze gepofte aubergine met rozemarijn tijm kaas komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptBlauwe bessen taartjes (Niven Kunz)
Het recept voor deze blauwe bessen taartjes komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar receptGepofte zoete aardappel met tapenade (Niven Kunz)
Het recept voor deze gepofte zoete aardappel met tapenade komt uit het boek Groente! van sterrenchef Niven Kunz.
Naar recept